A'oa'oga sese! Na fa'atau e se tasi le Ferrari 456 V12 mo le Toyota 2JZ

Anonim

O le tala matou te avatu ia te oe i le asō o se isi mataupu o le saga “O le a ou faafesuiai la’u afi taavale mo se Toyota 2JZ” . Ina ua uma ona matou talanoa e uiga i le Rolls Royce na vaʻaia lona V12 faʻafesuiaʻi mo le lauiloa Iapani afi ma le BMW M3 na tuʻuina atu i le matagofie o tekinolosi Iapani, o le taimi lea na filifili ai se tasi e faʻapipiʻi se 2JZ i se ... Ferrari 456!

I le taimi nei i luga o le eBay, o lenei Italia-Iapani "Frankenstein" o se faʻataʻitaʻiga a se tamaloa e igoa ia Phil (e le o iloa lona igoa tauvalaau, masalo ona o le fefe i le tauimasui tiffosi) o le na filifili e faʻaaoga lana Ferrari 456 e fai ma avetaʻavale i aso uma, e tatau ona faafesuiai le afi V12 (i le tulaga lelei atoatoa) mo se Toyota 2JZ.

O mafuaʻaga na tuʻuina atu mo lenei fesuiaiga e faigofie: tau o le tausiga (faʻafetai e leʻi i ai saʻu Bugatti Veyron…) ma le fefe o le taumafaiga o le V12 o le a faia i luga o le taamilosaga i aso taʻitasi e tusa ma le 160 km o le a iu lava ina pasi atu i le pili i totonu. tuutuuga o le faatuatuaina.

Ferrari 456 SWAP Toyota
E pei ona e va'ai ua le o toe fa'auluuluga.

Le suiga

Na filifili muamua Phill e "faaipoipo" i se turbo-compressed version o le 2JZ ma le fa-saosaoa otometi lea na faʻapipiʻiina muamua le Ferrari. Ae ui i lea, ina ua uma ona i ai ni faʻafitauli tau eletise, na filifili Phill e faia se suiga atoa: na ia faʻatauina le Lexus GS300 ma faʻapipiʻi le Ferrari i le ono-silinder 2JZ ma le faʻasalalauga e fetaui ma le saloon Iapani.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

Ferrari 456 SWAP Toyota
Le "faamaoniga o solitulafono". I tua o fa'ailoga Ferrari e mafai ona e va'ai i le fa'apuupuuga VVT-i o lo'o fa'aalia i masini Toyota.

Ina ia faia lenei liua atoatoa, sa tatau ona faia e Phil ni mauga fou mo le afi ma le felauaiga, ma e oʻo lava i le faʻapipiʻiina o uluai catalytic converters ina ia mafai ai e lana "Ferrari" ona fetaui ma tulafono faatonutonu e tetee atu i le filogia. O le V12 lea na fa'apipi'i muamua i le 456 na fa'atau atu, a'o le Ferrari fa-saosaoa otometi atigipusa…

E le'i fiafia, na filifili fo'i Phill e sui moli e mafai ona toe fa'afo'i lea na aumai e le Ferrari 456 e fai ma fa'ata'ita'iga mo moli fa'amautu mo le Toyota Celica aua, e pei ona matou ta'ua, "e le o ia o se tagata fiafia i moli e mafai ona toe fa'afo'i". Ina ia faia, e tatau ona ia suia le pulou o le faʻataʻitaʻiga Italia, peitaʻi, e le mafai ona matou faitio e uiga i le iuga mulimuli.

Ferrari 456 SWAP Toyota

O suiga e le'i fa'atapula'aina i le afi, fa'atasi ai ma le Ferrari 456 o lo'o maua moli fa'asolo mo se…Toyota Celica.

Ina ua uma ona ave le Ferrari 456 mo le fa tausaga ma le afi 2JZ (i le taimi lea, na ia fai mai ai, na ia ... leai se malepelepe) Na faatau atu e Phil le taavale ia Justin Dodrill o le, e ese mai i le faapipiiina o pusa o le Ferrari 575M, e leʻi faia se isi suiga. i le Ferrari ua uma ona suia.

Ferrari 456 SWAP Toyota
O totonu ole Ferrari 456 sa tumau pea e le suia.

O lea la, ua filifili Justin e fa'atau atu lenei Ferrari 456, lea o le a mafai ai ona tu i luga lona lauulu. Enzo Ferrari . O le taavale o loʻo faʻatau atu mo le tusa ma le 45 afe tala (tusa ma le 39 afe euros) o loʻo i ai pea se tau taugofie mo le "afa-Ferrari".

Faitau atili