Ma e tumau, e tumau, e tumau ... Tesla Model S e oʻo atu i le 1 miliona kilomita

Anonim

A o faʻaputuina e le Tesla Roadster kilomita i le vanimonimo, i luga o le paneta o le lalolagi o le mea lea Fa'ata'ita'iga S P85 lea na ausia ai se faamaumauga mo kilomita na aofia ai.

Fa'atau fou i le 2014 e Hansjörg Gemmingen e auai i le Tesla Roadster ua uma ona ia umia, o lenei Fa'ata'ita'iga S fa'amaonia e le mana'omia e se ta'avale ni nai tausaga (po'o se afi afi) e o'o ai (maualuga) maila.

O le mea e malie ai, o le Model S ma le Gemmingen Roadster ua uma ona faʻaalia i se lisi o kopi Tesla ma le tele o kilomita na matou faʻasalalau pe a ma le tausaga talu ai. Ae ui i lea, i lena taimi, o le faʻamaufaʻailogaina o le Model S sa "naʻo" 700 afe kilomita.

Le "tau" o sea maila maualuga

I le tautala ai ia Edison Media, Gemmingen na faaalia e ausia le faailoga o miliona kilomita , o le Model S e tatau ona maua se maa i le 290,000 kilomita ma e tatau ona sui le afi eletise faatolu. Ae ui i lea, o nei toe faaleleia uma na faia i lalo o le warranty.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ina ia mautinoa o loʻo tumau pea le maa i le umi e mafai ai, na faʻaalia e Gemmingen e na te le faʻatagaina le faʻamalo atoa o le maa pe faʻatumu i luga atu o le 85%.

Ae mo isi sini, Gemmingen o loʻo faʻamoemoe e ausia le tulaga maualuga o le 1 miliona maila o loʻo ufiufi, i se isi faaupuga, e tusa ma le 1.6 miliona kilomita.

Faitau atili