Ua aloaia. Ole Nissan Z fou ole a le taunuu i Potukale

Anonim

O tulafono fa'aleaganu'u a Europa o le a tuliesea le Nissan Z fou mai le "konetineta tuai".

O se tasi o faʻailoga na sili ona teu faʻafaigaluega i le eletise - o le Leaf mo le tele o tausaga o le tram sili ona faʻatau atu i Europa, ma o le Ariya fou e mafai ona mulimulitaʻia - o lea e le mafai ai ona faʻatau atu lona lumanaʻi taʻaloga i Europa.

O ofisa Nissan, i faʻamatalaga i a matou paaga a Carscoops, na faʻamaonia ai faʻamoemoega sili ona leaga:

"E tusa ai ma taʻavale taʻavale, o le maketi a Europa o loʻo faʻaitiitia ma faʻatapulaʻaina tulafono faatonutonu e le mafai ai e Nissan ona faia se fuafuaga tau maketi talafeagai mo le faʻalauiloaina o le gaosiga o le Nissan Z i le lumanaʻi i Europa. ”

I le faia o lena mea, o le lumanaʻi faapisinisi o Nissan Z - lea e mafai ona taʻua o le Nissan 400Z - o le a sili atu ona pasia le maketi i Amerika i Matu ma Iapani.

E ui lava i taumafaiga uma, tupe ma tekinolosi, o loʻo faʻaauau pea ona i ai ni faʻafitauli o taʻavale i le tali atu i manaʻoga a le Iuni a Europa. Ole Nissan Z ole alu ese vave mai le maketi a Europa e mafai ona na o se vaega muamua o se tulaga e ono faʻaleagaina i le lumanaʻi.

O le maketi a Europa o loʻo faʻateleina le leaga i le pisinisi o taavale. O loʻo faʻaauau pea ona vaʻaia pe o a ni taunuuga mo le feoai ma le soifua maloloina o le tamaoaiga.

Faitau atili