Fou Acura Integra faʻaalia. 200 hp, atigipusa tusi lesona ma le faʻaogaina o le tagata lava ia

Anonim

O le Acura Integra fou, o loʻo faʻaalia pea o le Prototype, faʻailogaina le toe foʻi mai o le faʻataʻitaʻiga i le maketi i Amerika i Matu ina ua maeʻa le 20 tausaga.

O le lona lima o augatupulaga o le faʻataʻitaʻiga (o le lona fa o augatupulaga na faʻatau atu i le US e pei o Acura RSX ma Honda Integra i isi vaega o le lalolagi), ma faʻaaogaina le physiognomy o se saloon e lima-faitotoa, ma se foliga slimmer ma sili atu le malosi. - e le o fuafua e maua se coupe moni.

I lalo ifo o ona laina tatou te maua ai le faavae tutusa e pei o le Honda Civic fou, ua uma ona faʻalauiloaina i Amerika i Matu, ae naʻo le taunuu i Europa i le tautoulu o le 2022.

Acura Integra

O le Integra fou e tu ese mai lona "uso" mo ona elemene sitaili, mauaina foliga masani Acura, lea e faailogaina i le pentagonal grille, faʻapipiʻi e lamepa laʻititi e faʻaloaloa.

O luga o itu e sili ona tutusa, faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga e lua o loʻo faia i luga o se faʻataʻitaʻiga vave, lea e faʻalautele ai le taualuga o le taualuga i le pito i tua.

Acura Integra

O le pito i tua e sili atu ona iloga ma 'mama', faʻapipiʻiina e optics masaesa, masani o aso nei Acura, faʻatasi ai ma le faʻailoga mo le numera o loʻo i totonu o le paʻu ae le o totonu o le tapuni ogalaau e pei o le Civic.

Le itiiti ifo i le 200 hp

Acura e leʻi faʻaalia ata o totonu o le Integra fou, ae ua uma ona faʻasalalau le mea o le a faʻaosofia ai: o le turbocharged in-line fa-cylinder ma le 1.5 l o le gafatia ma le 200 hp (203 hp).

Acura Integra

I se isi faaupuga, o le a faʻapipiʻiina i le afi tutusa e pei o le Honda Civic Si (o loʻo maua i Amerika i Matu), le sili ona malosi o le Civics, ae le oʻo mai le Civic Type R.

O le Acura Integra fou e le gata ina faʻasoa le afi ae faʻapea foʻi ma le isi vaega o le Civic Si's drivetrain, o lea o le a sau faʻapipiʻiina i se pusa faʻataʻitaʻi e ono-saosaoa (e leai se Acura ma se pusa tusi lesona mo le itiiti ifo ma le lima tausaga) ma le tagata lava ia. - loka i luma differential.

Acura Integra

O loʻo i ai le tala o faʻamatalaga sili atu ona mamana, e pei o se faʻataʻitaʻiga Type S, ae mo le taimi nei e leai se mea ae o tala.

E leai se mea na taʻua e uiga i le taʻavale a le Acura Integra fou pe, e ui lava, e mautinoa, e tatau ona tutusa le faʻatulagaina ma le Civic: MacPherson i luma ma multilink i tua.

Acura Integra

Manatua o le Integra, aemaise le Integra Type R na i ai i le va o le 1995 ma le 2001 (tolu augatupulaga), o loʻo manatu pea le toʻatele i aso nei o le uili pito sili ona lelei i luma. O se talatuu lu'itau mo le Integra fou, lea e taumafai e toe maua le malosi o le tosina mai o lenei tupulaga mata'ina.

Honda Integra Type R
O le Honda Integra Type R matou te manatua.

Faitau atili