O loʻo faʻataʻitaʻiina e Sepania faiga e puʻe ai i latou e taofi i luma o le radar

Anonim

O loʻo taulaʻi atu i le tetee atu i le saoasaoa, o le Spanish Traffic General Directorate o loʻo faʻataʻitaʻiina, e tusa ai ma le leitio Sipaniolo Cadena SER, le faiga o "cascade radar".

E fa'atatau lea i le su'esu'eina o aveta'avale e fa'aitiitia le saoasaoa pe a fa'alatalata atu i se radar mautu ma, e le'i leva ona pasia, toe fa'avavevave (o se faiga masani fo'i iinei).

Faʻataʻitaʻiina i le itulagi o Navarra, pe afai o taunuʻuga na maua e le faiga o "cascade radars" e lelei, o le Spanish Traffic Directorate o loʻo mafaufau e faʻaoga i isi auala Sipaniolo.

E faapefea ona galue lenei faiga?

E tusa ai ma faʻamatalaga na faia e Mikel Santamaría, o le failauga mo le Policía Foral (le leoleo o le nuʻu tutoʻatasi o Navarre) ia Cadena SER: "o lenei faiga e aofia ai le faʻapipiʻiina o radar mulimuli i totonu o le va o le tasi, lua pe tolu kilomita, ina ia latou faatelevave pe a uma ona pasia le radar muamua e maua e le radar lona lua”.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le isi auala e galue ai "radars" o le tuʻuina lea o se radar feaveaʻi pe a uma se radar tumau. O lenei mea e mafai ai e pulega ona faʻasalaina avetaavale e taofi faʻafuaseʻi pe a oʻo atu i se radar tumau ona faʻavavevave lea a o latou o ese mai ai.

Faitau atili