O le Porsche Taycan Turbo e faia lona amataga i le tauvaga. Ae le pei ona e manatu ai

Anonim

O le Portuguese Speed Open e Michelin na toe foʻi mai i le ala i le faaiuga o le vaiaso i le Autódromo Internacional do Algarve (AIA) ma le uluai Super Racing Weekend o le 2020 ma le Porsche Taycan Turbo o se tasi o mea taua.

Filifilia o le "Taavale Taʻitaʻi Taʻitaʻi", o le Porsche Taycan Turbo na tuʻuina atu ia lava ma lona 680 hp e faʻataunuʻu ai se misiona faigofie lava: e taʻitaʻia tuuga eseese o le Super Racing Weekend i Portimão.

I se isi faaupuga, o le Porsche faʻataʻitaʻiga na faʻatinoina galuega "Taavale Saogalemu", ma tatala ai faitotoʻa i le faʻaogaina o faʻataʻitaʻiga eletise i se galuega e masani ona tuʻuina atu i faʻataʻitaʻiga mamana ma afi afi.

E tusa ai ma se faʻamatalaga na tuʻuina mai e le FPAK, o le mea moni o le Taycan Turbo o le "Taʻavale Taʻitaʻi Taʻitaʻi" o le Super Weekend i Portimão e faʻamaonia ai "o popolega tau le siosiomaga o se vaega o le lisi o taʻaloga taʻavale i Potukale".

Fa'asoa i la matou nusipepa

A maeʻa lenei "faʻalauiloa" i le lalolagi o taʻavale afi, e mafai ona tatou faʻamoemoe e vaʻai i se Porsche Taycan Turbo o se "Taavale Saogalemu" i le Formula 1 poʻo isi tauvaga i se taimi lata mai?

Tuu mai ia i matou lou manatu e uiga i lenei manatu i faʻamatalaga.

Faitau atili