A maeʻa le 20 tausaga o le lafoaia, Toyota Supra mai le tauvaga o le a toe faʻaleleia

Anonim

Le fa'ailoga fa'ailoga Castrol o lenei mea Toyota Supra e le faaseseina le tauvaga, o se tasi o taavale a TOM'S, pe sili atu, o le Toyota Team Castrol TOM'S Racing Supra, lea na taufetuli i le JGTC (Japanese Touring Championship) i le faaiuga o le seneturi talu ai.

O loʻo i ai le numera 36, o lea o le taʻavale lava lea e tasi na auai i le 1998 lomiga o le siamupini, ma avetaʻavale Masanori Sekiya ma Norbert Fontana i le taʻavale.

O lenei masini tuuga tuuga anamua na maua ua tuulafoaia i totonu o se faleteuoloa i le itulagi o Chugoku o Iapani ma maua ai o ia i se tulaga faanoanoa. O lo o masalomia na faataatia ese ina ua faatoa uma le siamupini, o lona uiga, e le itiiti ifo i le 20 tausaga talu ona le toe mafai.

E ui lava i fafo e foliga mai o se tulaga talafeagai, o lenei tuuga Toyota Supra na maua e aunoa ma lona 3SGTE afi - na e faʻamoemoeina le 2JZ-GTE? O le JGTC Supras na tamo'e ma se afi fa'ato'a fa, ae le o le ono.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E manaʻomia se afi fou, ae o isi mea uma, i fafo ma totonu, e manaʻomia le faʻaleleia o foliga. Ma o le mea tonu lena o le a tupu.

415,000 euros o le toe faʻaleleia

O le mea e malie ai, o le a TOM'S na fausia le taavale i le mea muamua, o le a toe faʻafoʻisia lenei "mamalu tuai" o taamilosaga. Ma ina ia faia, na amata ai se faʻasalalauga faʻapitoa. I le faʻaaogaina o se faʻasalalauga Iapani e tutusa ma Kickstarter, TOM'S faʻamoemoe e aoina le ¥50,000,000 (50 miliona yen, tusa ma le € 415,000) manaʻomia e fai ai.

Toyota Supra TOM'S

O le tulaga e ta'ua o Makuake ma o le tau sa vaevaeina i tulaga e ausia, e mafai ai e vaega ta'itasi mo vaega tetele o fa'alavelave.

O lea la, afai e te oʻo i le 10 miliona yen (pe tusa ma le 83,000 euros) o fafo ma totonu o le a toe maua uma. Afai e oʻo atu i le 30 miliona yen (pe tusa ma le 249,000 euros), o le a mafai ona faʻatautaia le tauvaga Toyota Supra; afai latou te mauaina le 50 miliona yen, o le a toe faʻafoʻisia le Supra i lona faʻamatalaga muamua, sauni e tietie i luga o le taamilosaga.

Toyota Supra TOM'S

E mafai e le au foaʻi foaʻi ona foaʻi i le va o le 41 euros ma le tusa ma le 83,000 euros ma maua ituaiga uma o faʻamanuiaga: mai le vaʻaia o latou igoa o loʻo togitogia i luga o le ECU (iunite faʻatonutonu) i le mafai ona "totogi" mo se aso atoa, ma le aia tatau e ave ai i luga o se matagaluega . Ioe, ina ia mafai ona faia, e tatau ona avea i latou ma tagata foaʻi sili ma e naʻo le fitu avanoa e avanoa mo lena faʻailoga sili.

O loʻo faʻamoemoe le TOM'S e faʻamaeʻaina le toe faʻaleleia o lana tuuga Toyota Supra i le tautotogo o le 2021, pe a leai ni feteʻenaʻiga i lana faʻatulagaga - TOM'S faʻaauau ona auai i le tele o siamupini - lea, e pei o le tele o isi, ua vaʻaia a latou fuafuaga ua suia ona o le taunuuga o le faʻamaʻi pipisi i le lalolagi.

Faitau atili