Formula E. António Félix da Costa o le siamupini o le lalolagi

Anonim

Faatasi ai ma le tulaga lua i le tuuga lona valu o le FIA Formula E Championship, O António Félix da Costa o le siamupini fou a le FIA Formula E.

Afai e te manatua, na taunuu le avetaavale Potukale i Perelini i le pito i luga o le siamupini ma o le tulaga lona lua lea na ia ausia ai se igoa iloga i le taʻaloga taʻavale a le atunuu.

I le na o le tolu tuuga na faia i Perelini, Félix da Costa faʻalautele le avanoa o le 11 points i le 68, i le faʻailoga lona fa, na faia i le aso, na mafai ona "faailogaina" le igoa.

Antonio Felix da Costa

Le tuuga

Amata mai le lona lua i luga o le faasologa, na mafai e António Félix da Costa ona pulea le tuuga, ma faaiuina lona lua i tua o lana au i DS Techeetah, Jean Eric Vergne.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le faaopoopo atu i le vaai ia António Félix da Costa ua avea ma siamupini o avetaavale, o DS Techeetah foi o le siamupini o au i se vaitau e tumu i manuia.

Na taʻua e António Félix da Costa e faatatau i lenei taʻu: “O le suafa o le lalolagi e iā i tatou. E leai ni upu, na matou taunuu iinei i Perelini a o lei oo i le siamupini ma sa matou faia mea uma e pei ona tatau ai. O matou o Siamupini o le Lalolagi, ou te leʻi i ai i totonu ia te aʻu, sa ou galue mo lenei mea i loʻu olaga atoa, sa i ai taimi faigata i laʻu galuega ae aunoa ma se masalosalo sa aoga".

Faitau atili