190E Aai. Le ta'aloga tapolo e le'i gaosia lava e Mercedes-Benz

Anonim

Atonu e le foliga mai, ae o le uluai Mercedes-Benz hatchback na faatoa aliali mai i le 1997 i le faalauiloaina o le A-Class. faia e Mercedes- Benz!

O lea la. A'o fa'ailogaina le fa'atupula'ia mautinoa o ta'avale, na va'aia fo'i e le 1980s Mercedes-Benz se fa'ata'ita'iga fou i lona tala fa'asolopito: le 190 (W201).

Faʻaigoaina o le "pepe-Mercedes", o se taʻavale fou lea mo le taimi ma mo le faʻailoga fetu, e fai ma sui o se suiga atoatoa mo Mercedes-Benz. Na tuʻuina atu i le XXL fua, e leʻi faʻaaogaina le chrome i le tino atoa ma faʻauluina se gagana fou.

Schulz Tuning 190E A'ai
O le 190E City faʻatasi ma lona fili autu.

E ui lava i nei mea uma, o le Mercedes-Benz 190 (W201) sa mamao lava mai le fua o le hatchbacks sa ita uma i lena sefulu tausaga ma atonu o le mea lea (pe musuia e le 190E Stadtwagen o ana tala o le a matou taʻu atu ia te oe) Schulz Tuning na filifili e fausia le 190E City .

tipi ma suisui

Faʻatūina e Eberhard Schulz, o se Mercedes-Benz designer muamua o lana galuega sili ona lauiloa o le CW311 poloketi, Schulz Tuning na nafa ma le fanau mai o le 190E City (aka 190E Compatt).

Fa'asoa i la matou nusipepa

Faʻavae i luga o le taʻavale a le 190E, o le 190E City na vaʻaia le pito i tua o loʻo tipi saʻo i tua o faitotoʻa, o lea na leiloa ai le tolu voluma lea na avea ai ma sedan.

Ina ia liliu i se hatchback, Schulz Tuning faʻapipiʻiina i le siʻusiʻu o le Mercedes-Benz W124 van variant. Na fa'apea fo'i ona fa'atosina mai lea mea o moli i tua.

Schulz Tuning 190E A'ai

Avanoa ma le tolu ma le lima faitotoa, o le 190E City mai Schulz Tuning na faʻatatau tonu i le mea, i le taimi, o se tasi o faʻamatalaga i totonu o le vevela vevela: le Volkswagen Golf GTI. Ina ia faia lenei mea, na faʻaaogaina ai le Mercedes-Benz inline ono-silinder ma le 2.5 l poʻo le 2.6 l gafatia lea na tuʻuina atu i le va o le 160 hp ma le 204 hp.

folafola ae e lei alu mamao

Fai lima, e leai se tala e sili atu le taugata o le 190E City nai lo faʻataʻitaʻiga na manaʻo e tauva ai, e atagia ai e le gata i le maualuga o le tamaoaiga na faʻaalia ae o le maualuga o tau o gaosiga.

Mercedes-Benz 190E W201 Compact saunia e Schulz Tuning

Lolomiina e GTM-Auto Kalapu i totonu Aso Lua 17 Novema 2015

E le gata i lea, o loʻo i ai se isi mea "taʻalo faasaga" i le 190E City. Mercedes-Benz e leʻi manaʻo e faʻafesoʻotaʻi ma le faʻataʻitaʻiga ma o le mafuaʻaga lea e le mafai ai ona faʻamoemoeina i luga o le faʻailoga faʻailoga (e le o lona uiga latou te leʻi mauaina mulimuli ane e tagata e ona), ma o le mea lea e leiloa ai le tele o tagata faʻatau.

O le taunuuga o nei mea uma na toetoe lava a totoe o le gaosiga lea, e tusa ai ma tala, i le va o le fa ma le ono iunite.

Faitau atili