O le Team Fordzilla e iai foʻi le avetaavale Potukale

Anonim

O le Team Fordzilla, le Ford simracing team, o loʻo faʻaauau pea ona tupu ma o lea ua i ai se avetaavale Potukale: Nuno Pinto.

I le 32 tausaga, o le pailate na sau e faʻamalosia le malosi o le 'au i suʻega i luga o le rFactor2 platform na maua le taʻutaʻua ina ua uma ona auai i le polokalame "McLaren Shadow" lea na filifilia ai le au sili sili ona lelei e aoaoina mulimuli ane i latou i luga o se ala "moni".

O lona taunuu mai i le Team Fordzilla e sau ina ua uma ona ia pasia le TripleA team lea e patino, leai se isi mea, i le avetaavale muamua o le Formula 1 Olivier Panis.

Au Fordzilla

E taua tele le fa'apitoa

E tusa ai ma lona ulufale atu i le Team Fordzilla, José Iglesias, na taʻua ai e le kapeteni o le Team Fordzilla: "O le taunuu mai o Nuno tatou te vaʻai ai i se lumanaʻi fiafia tele, ona o ia o le avetaavale muamua e auai i le 'au e tauva faʻapitoa i luga o le rFactor2 platform".

Fa'asoa i la matou nusipepa

E oʻo mai i le taimi nei, e leʻi i ai le 'au a Ford i luga o le rFactor2 platform, o se tasi lea o mafuaʻaga i tua atu o le faʻafaigaluegaina o le au Potukale, ma José Iglesias fai mai: "O le lalolagi o faʻataʻitaʻiga faʻapolofesa e manaʻomia le faʻapitoa tele i le simulator e te manaʻo e tauva ai. " .

O le a le isi mea?

I le tafailagi fou mo le aveta'avale fou a le Team Fordzilla o lo'o auai i le isi GT Pro vaitau - o le siamupini ta'avale ta'amilo a rFactor 2.

Ina ua fesiligia e uiga i mafuaaga na mafua ai ona ia taliaina le valaaulia, na fai mai Nuno Pinto: "E manino lava o le igoa Ford sa i le mea muamua, lea e taua tele (...) Lona lua, e le gata i lea, o le luitauina, o mea uma e aofia ai i le sootaga i. o se ituaiga o lenei tele, o tiute uma ma matafaioi, ma sini tonu ua faʻamatalaina e le faʻailoga".

I le tautalagia o sini, na ioeina e le avetaavale Potukale e leai se mea e leʻi faʻamalamalamaina, ae na ia taʻutino mai o loʻo ia faʻamoemoe e "ausia i taimi uma le 10 pito i luga i taimi uma, o le 5 pito i luga ma atonu o nisi o podiums, mo le taimi nei, o aʻu sini ia".

O ai Nuno Pinto?

E pei ona matou taʻu atu ia te oe, o le avetaavale Team Fordzilla sili ona lata mai na lauiloa i luga o le ata "McLaren Shadow".

O lona amataga i simulators na faia i le 2008, i luga o le rFactor1, ma talu mai lena taimi ua faʻatupulaia lona auai i simulators. I le 2015 na amata ai ona tuʻuina atu o ia lava toeitiiti 100% i lenei gaioiga ma i le 2018 na ia manumalo ai i le faʻaiʻuga o le "McLaren Shadow" i le rFactor2.

Ia Ianuari 2019, na alu ai o ia i le lalolagi mulimuli i Lonetona, ma faaiuina lona lua, ma mai lena taimi na ia tuuto atu ai o ia lava e tusa ma le 100% i lenei gaioiga, avea ma se tagata tomai faapitoa i le taaloga.

Faitau atili