Ua mafai nei ona latou maua le R26B o le Mazda 787B i le fale

Anonim

O se tasi o afi uiga ese e manumalo ai i le 24 Itula o Le Mans, le R26B, le afi faʻataʻavalevale na faʻaola le Mazda 787B lea na manumalo i le 24 Itula o Le Mans i le 1991 na ola pea i foliga o se tamaʻi.

Faia e le kamupani MZ Racing faatasi ai ma le fesoasoani a Kusaka Engineering (lea na faia se 3D suʻesuʻega o le uluai afi), o lenei "mini-R26B" o loʻo tuʻuina atu i se fua 1: 6, tau 179,300 yen (e tusa ma le 1362 euros) ma faʻamoemoe e faamanatu le 30 tausaga talu ona ausia e Mazda. Ae mo oka, e tatala lava ia Tesema 10.

E ui i le leai o ni vaega feʻaveaʻi, o le maualuga o faʻamatalaga i lenei laʻititi e manaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻapipiʻi taʻitasi o rotors e fa i le faʻailoga eccentric i le tulaga saʻo e faʻatatau i le rotor muamua.

O le mea e malie ai, e le o le taimi muamua lea na filifili ai le MZ Racing e faia se laʻititi o lenei afi faʻailoga, talu mai le amataga o le 2018 na gaosia ai le 100 miniature R26B iunite.

Peitaʻi, e leʻi iai se pine e faailoga ai le 30 tausaga o le manumalo i Le Mans, se ipu faʻapitoa mo le 787B ma se faʻailoga mo le R26B, poʻo se feʻau mai ia Takayoshi Ohashi, le faatonu o le 'au na vaʻaia le polokalame. i Le Mans.

Laiti R26B

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e mitiina lau kofe pe maua le lototele e amata ai le aso, fa'aauau pea le tafaoga faamasani ma mea moni malie, tala faasolopito ma vitio talafeagai mai le lalolagi o taavale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili