O faia e Mazda se coupe fou?

Anonim

O le isi, matou "pu'ea" e Mazda se isi resitalaina pateni na faia i Iapani, ae o le taimi lea e le o se logo fou, ae o se tasi e faasino i le fausaga pito i tua o se taavale fou - va'ai le pateni muamua - ma le ata sili ona manino e manino. fa'aali le tua o se coupe.

Fa'ailoga tau fefa'ataua'iga e masani ona resitalaina pateni, e tusa lava po'o le a - pe o igoa fou, logos, tekinolosi po'o fa'ata'ita'iga - tusa lava pe latou te le fa'aliliuina mulimuli ane i so'o se mea mautu i le lalolagi moni.

Ae ui i lea, o le ata sili ona manino i lenei pateni o loʻo faʻaalia ai se seti o foliga e masani ia i tatou, aua e matua vavalalata lava i latou o le RX-Vision Concept matagofie, faʻaalia i tua i le 2015 i le Tokyo Salon.

Mazda RX-Vision 2015
O mea tutusa i le va o le pito i tua o le RX-Vision ma le faʻataʻitaʻiga pateni e le mafai ona faʻafitia.

Taimi e fiafia ai?

O nei aso, soʻo se mea e faʻasino atu i ni atinaʻe fou e ese mai i le crossover poʻo le SUV, ae o le isi coupé - o se coupe moni -, e tatau ona tatou taʻutino atu, e faʻavave ai a tatou fatu. Ae o loʻo vave tele e faʻalauiloa ai roketi ma faʻailoa mai o le a sau se coupé fou ma onana mai le Mazda.

E ui lava o le aso pateni o le tausaga lenei, e pei ona matou taʻua i le amataga, e faʻatatau i se faʻavaa i tua (sili atu faʻapitoa e fesoʻotaʻi ma le faʻamaʻaʻa o le faʻamaufaʻailoga pito i tua) ae le o se faʻataʻitaʻiga fou. O le mea moni o le faʻaalia o le pito i tua o le RX-Vision atonu e mo naʻo faʻataʻitaʻiga.

O lena tala, aua neʻi galo ia i tatou o le Mazda o le a tuʻuina atu lana faʻataʻitaʻiga muamua i le 2022 i luga o se faʻataʻitaʻiga fou i tua-uila-drive, lea o le a faʻaalia ai foʻi afi e ono-silinder e leʻi tupu muamua.

O loʻo tumau pea le vaʻaia o le a le faʻataʻitaʻiga lea e mafai ona tatou aoteleina ni manatu se lua: pe o le sui o le Mazda6 poʻo le sui o le CX-5 (lea e tatau ona faʻaaogaina le igoa CX-50). O lenei tulaga fou e tatau foi ona tuʻuina atu le avanoa i sui o le CX-8 ma le CX-9 (e le o maketiina i Europa).

Ae o loʻo i ai se tala o loʻo faʻaauau pea e uiga i lenei aiga fou o faʻataʻitaʻiga ma le taʻavale tua-uili (poʻo le taʻavale uma e fai ma filifiliga) ma faʻatasi ai ma afi ono-silinder. O le tala e faapea o le a maua ai foi se coupé, i le ata o le RX-Vision, o le pito i luga o le faila o le faailoga Iapani.

2015 Mazda RX-Vaaiga
Mazda RX-Vision, 2015

E le pei o le manatu o loʻo oʻo mai, aua e te faʻamoemoe e faʻapipiʻiina i se afi Wankel e pei ona fautuaina e nisi - e oʻo lava i le faʻaaogaina o le Wankel e fai ma faʻalautelega mo taʻavale eletise e foliga mai o loʻo lamatia. Ae o le RX-Vision's hood e foliga mai e sili atu nai lo le avanoa e faʻaogaina ai se tasi o faʻailoga fou a Iapani i-laina ono paʻu.

Faitau atili