E le galo le fa'aeletise i Mazda e uiga i afi afi

Anonim

Tau lava o le maitauina i le 2030, o le tausaga lea na faʻasalalau ai e le tele o tagata gaosi oloa le faʻaiʻuga o faʻataʻitaʻiga ma afi afi afi, le Mazda faʻasalalau e naʻo le kuata o ana oloa o le a faʻaaogaina atoa le eletise, ae o le eletise, i se tasi ituaiga poʻo se isi, o le a oʻo atu i ana faʻataʻitaʻiga uma.

Ina ia ausia lenei sini, o se vaega o se fuafuaga lautele e ausia le carbon neutrality i le 2050, Mazda o le a faalauiloa i le va o le 2022 ma le 2025 se ituaiga fou o faataitaiga i luga o se faavae fou, le SKYACTIV Multi-Solution Scalable Architecture.

Mai lenei tulaga fou, e lima fa'ata'ita'iga fa'atosina, lima fa'ata'ita'iga fa'apipi'i fa'apipi'i ma tolu 100% fa'ata'ita'iga eletise o le a fananau mai - o le a tatou iloa po'o fea o le a iai i nisi taimi o lumana'i.

Mazda Vision Coupe
Mazda Vision Coupe, 2017. O le manatu o le a setiina le leo mo le isi Mazda i tua-uila-drive saloon, e foliga mai o le sui o le Mazda6

O le fa'avae lona lua, fa'apitoa ma na'o ta'avale eletise, o lo'o atina'e: le SKYACTIV EV Scalable Architecture. O le tele o faʻataʻitaʻiga o le a fananau mai ai, e eseese lapopoa ma ituaiga, ma le muamua e taunuu i le 2025 ma isi e faʻalauiloa seia oʻo i le 2030.

O eletise e le na'o le pau lea o le auala e fa'aleaogaina ai le carbon neutrality

Mazda ua lauiloa ona o lona uiga le masani ai i fofo sili atu ona lelei ma gafataulimaina powertrain, ma e mafai foi ona fai atu tutusa mo le ala ua faamoemoe e ui ai seia oo i le faaiuga o lenei sefulu tausaga.

Faatasi ai ma le SKYACTIV Multi-Solution Scalable Architecture, o le faufale o Hiroshima o loʻo toe faʻamautuina lana matafaioi i le faʻaleleia o le afi afi i totonu, faʻaopoopo i le faʻaauau pea o le eletise.

MHEV 48v Diesel Engine

O iinei e mafai ai ona tatou vaʻai i le Diesel fou i totonu ole ono-silinder poloka, lea o le a faʻapipiʻiina ma le 48V mild-hybrid system.

Talu ai nei na matou vaai ai i le e-Skyactiv X , o le suiga fou o le SPCCI afi, o le a oʻo atu i le maketi, o loʻo i ai i le Mazda3 ma le CX-30, ae o le a faʻatasi, mai le 2022, e poloka fou o ono cylinders i le laina, ma le penisini ma ... Diesel.

E le tu le Mazda i afi. E faʻatau foi i luga o suauʻu faʻafouina, teu faʻafaigaluega i galuega eseese ma faiga faʻapaʻaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i Europa, lea na faʻatasi ai ia Fepuari le eFuel Alliance, o le uluai gaosiga o taavale na faia.

Mazda CX-5 eFuel Alliance

I Iapani o loʻo taulaʻi i le faʻalauiloaina ma le faʻaaogaina o meaola faʻaola e faʻavae i luga o le tuputupu aʻe o microalgae, o loʻo aʻafia ai i le tele o suʻesuʻega poloketi ma suʻesuʻega, i se galulue faʻaauau i le va o alamanuia, aʻoaʻoga filifili ma le malo.

Mazda Co-Pilot Concept

Na faʻaaoga e Mazda lenei avanoa e faʻasalalau ai foʻi le faʻalauiloaina o le Mazda Co-Pilot 1.0 i le 2022, o lona faʻamatalaga o le "tagata-faʻatotonugalemu" faiga faʻataʻavalevale tutoʻatasi lea e faʻalauteleina ai le tele o tekinolosi fesoasoani fesoasoani (Mazda i-Activsense).

Mazda Co-Pilot o le a faasolosolo malie ona faʻatagaina oe e mataʻituina pea le tulaga o le tino ma le tulaga o le avetaavale. I upu a Mazda, "afai e iloa se suiga faʻafuaseʻi i le tino o le avetaavale, e sui le faiga i le avetaʻavale tutoʻatasi, faʻatonu le taʻavale i se nofoaga saogalemu, faʻagata ma faia se telefoni faʻafuaseʻi."

Su'e lau isi ta'avale:

Faitau atili