I le vaveao o Oketopa 10th ma le 31st, o le a le mafai ona latou sopoia le alalaupapa 25th o Aperila. iloa pe aisea

Anonim

Na faʻauluina i le aso 6 o Aokuso, 1966, o le alalaupapa 25 de Abril o loʻo vaʻaia e tusa ma le 2 kilomita le umi o loʻo uia i aso uma e le faitau afe o taʻitaʻi o loʻo faimalaga i le va o Lisbon ma le Faletupe i Saute.

Ina ia mautinoa o le alalaupapa e sopoia ai le Tagus o loʻo faʻaauau pea ona faʻatino atoatoa le galuega na faʻavaeina ai le "Infraestruturas de Portugal", na faʻasalalau ai i le taeao o le aso 10 ma le 31 Oketopa (aso Sa uma) o le alalaupapa o le a noatia i galuega faʻasao. .

I lea tulaga, i le vaveao o nei aso e lua, o le a tapunia le alalaupapa i feoaiga i luga o le alatele, ma o le motusia o taavale e amata i le 00:00 ma faaiu i le 07:00. E le tatau ona fa'alavelaveina le kolosi o nofoaafi.

Fertagus nofoaafi
O le nofoaafi Fertagus o le a le afaina i le tausiga o le alalaupapa 25 de Abril.

O le isi mea

I le avea ai ma se isi mea i le alalaupapa 25 de Abril, "Infraestruturas de Portugal" o loʻo faʻasino mai, e pei ona masani ai i nei tulaga, le alalaupapa Vasco da Gama.

I le faʻamatalaga lava lea na faʻasalalau ai le tapunia o le alalaupapa i feoaiga i luga o auala, e mafai ona faitau e faapea "Infraestruturas de Portugal faafetai atu ia te oe mo se malamalama sili atu i faʻalavelave ma faʻalavelave e mafua mai i lenei tulaga, i le mautinoa o loʻo matou saofagā i. le fa'aleleia atili o tulaga saogalemu o tagata e fa'aogaina galuega tetele".

Faitau atili