Bentley Bentayga Mulliner. E sili atu faʻapitoa ma 26 isi lanu ma sili atu i le 100 faʻaofuofu

Anonim

O LE Bentley Bentayga o se tasi lea o tupe sili ona taugata SUVs e mafai ona faʻatau ma na o le faʻafetai sili atu ona faʻapitoa i filifiliga fou faʻapitoa na tuʻuina mai e Mulliner.

O le vaega faʻapitoa o le Crewe brand, i Peretania, faʻaopoopo le Bentayga i lana faila, lea ua avanoa nei mo faʻataʻitaʻiga uma i le Bentley catalog.

Mai le taimi nei, o tagata uma e ona Bentayga faʻataʻitaʻiga fou o le a maua le avanoa i le fiaselau o tuʻufaʻatasiga eseese e faʻatagaina oe e faʻavasegaina faʻataʻitaʻiga taʻitasi i lalo i faʻamatalaga laiti.

Bentley Bentayga Mulliner
E 26 lanu eseese mo le tino, tufatufaina i le va o le malosi, metallic ma satin tones.

E pei o isi faʻataʻitaʻiga mai le gaosiga o Peretania, e mafai ona faʻapipiʻiina le Bentayga Mulliner ma sili atu i le 100 faʻaofuofu eseese, lanu fafie eseese ma e oʻo lava i suʻiga faʻapitoa i leo eseese.

Mulliner Piping fa'atusatusa i le bano

O su'isu'i Bentayga e faia i lima e le tagata e to'atasi, o se fa'agasologa tiga e alu ai le 44 itula.

Fai mai Bentley, e 27 lanu pa'u o lo'o avanoa e teuteu ai le fale, lea e mafai ona tu'ufa'atasia le tasi ma le isi mo se va'aiga sili atu ma le fa'apitoa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E mafai e tagata fa'atau ona fa'aopoopoina fa'amatalaga e fa'amanino atili ai le poto masani i tua o le uili o lenei SUV taugata, aua e mafai ona togitogia se igoa po'o se fa'ailoga i luga o le - fa'amalamalamaina - faitoto'a, i luga o le ulu o nofoa po'o luga o le fa'ailoga.

O le ata o loʻo faʻaalia i luga o le eleele pe a tatala faitotoa e mafai foi ona faʻapipiʻiina atoatoa, pe faʻatasi ma se ata, ata poʻo ni tusitusiga. O le mea lava lea e tasi mo le faʻamaufaʻailoga autu, lea e faʻaopoopo i le auvaa brand crest e mafai foi ona teuteuina i se tusitusiga o lau filifiliga.

Mulliner aganu'u paepae

E mafai ona fa'avasegaina faitoto'a fa'atasi ma fa'amatalaga fa'amalamalama.

Mo le pito i fafo, o le faʻailoga a Peretania e tuʻuina atu 26 lanu eseese, tufatufaina i le va o le malosi, metallic ma satin tones. O nei lanu o loʻo faʻapipiʻi i le "fale gaosimea" palette na faʻatulagaina e Bentley, lea ua leva ona avea ma se tasi o mea sili ona lautele i le fale gaosi oloa.

Afai e leai se tasi o nei lanu e sau e faʻamaonia ana tagata faʻatau i le lumanaʻi, e mautinoa e Bentley e mafai ona alu atili. E mafai e Mulliner ona toe faia toetoe lava o soʻo se lanu o loʻo i ai, faʻafetai uma i le lanu faʻamaonia polokalame e suʻesuʻe ai le tuufaatasiga o faʻataʻitaʻiga taʻitasi.

Bentley Bentayga Mulliner

O le tau o nei faiga fa'apitoa e tatau ona fa'amaonia, talu ai o se tautua masani lava, e pei lava o se suti / laei haute couture. Ae ui i lea, e taua le manatua o le Bentley Bentayga V8 o loʻo avanoa i Potukale ma tau e amata ile EUR 242 000 ma ua uma ona faʻatautaia e Guilherme Costa.

Matamata i le vitio:

Faitau atili