Tofa, tofa Urus. Bentley Bentayga Speed o le SUV sili ona vave i luga o le paneta

Anonim

Ole itula ole kilomita ile maualuga ole saoasaoa fa'asalalauina ole mea lea e tu'ueseese ai le "uso" Bentley Bentayga Speed ma Lamborghini Urus. Ua lava le toe faʻatulagaina o le Bentayga o le SUV sili ona vave i luga o le paneta, pe a oʻo i le 306 km/h le saoasaoa maualuga.

Ou te tuʻuina atu i lau iloiloga le taua o le autu o le saoasaoa maualuga i totonu o se SUV, ae o le mea moni, o se mea mataʻina pea pe a mafaufau i le faʻataʻitaʻiga o le taʻavale o loʻo fesiligia, e manino lava e le o se mea e sili ona talafeagai mo le gaioiga o loʻo fesiligia.

W12, ioe!

Ina ia faʻalauiloa le Bentayga Speed i ia saoasaoa, na avea ai Bentley ma amataga o le Bentayga W12 o loʻo iai nei, o se afi afi, ma le 6.0 l o le malosi, lua turbos ma le 608 hp. I le Saosaoa, o le mana e oʻo atu i le 635 hp ma le maualuga maualuga o loʻo totoe i le gaʻo 900 Nm.

Bentley Bentayga Speed

Faatasi ai ma numera o lenei caliber, e naʻo le Bentayga Speed e manaʻomia 3.9s i le saoasaoa mai le 0 i le 100 km/h (-0.2s nai lo le masani W12) - I le avea ai o se faʻamatalaga, e mafai e le Lamborghini Urus ona ausia le saoasaoa tutusa i le na o le 3.6s.

Oka taofi!

O le Bentley Bentayga Speed e mafai ona fa'apipi'iina i tisiki taofi sima sili ona tetele ma sili ona malosi na va'aia i luga o le Bentley. O loʻo i ai le maualuga o le malosi o le taofi o le 6000 Nm ma faʻafeiloaʻi le vevela e oʻo atu i le 1000 ° C. E tusa ai ma taofi uʻamea, latou te faʻasaoina le sili atu i le 20 kg o le mamafa.

Ina ia faʻafeiloaʻi uma nei malosiaga ma le malosi i le asphalt, o loʻo ia i matou se faʻasalalauga otometi e valu-saosaoa ma taʻavale e fa uili.

Ile tulaga masani, o le Speed e maua mai isi Bentayga active stabilizer bars - poʻo Bentley Dynamic Ride, faʻaaloaloga a le 48 V mild-hybrid system - faʻatasi ai ma le faʻailoga o loʻo faʻaalia ai faʻatonuga faʻapitoa mo le faʻamalologa o le taimi nei.

E valu auala aveta'avale, ma le fa'amamafa i le faiga ta'aloga , lea ua toe faʻaleleia, ina ia faʻamalosia ai le tali a le W12 ma le faʻasalalauga.

sili atu ona iloga

O le Bentley Bentayga Speed e tu'u ese mai isi Bentayga e ala i le aumaia o isi vaega o le tino o lo'o valiina i le lanu autu o le tino ma se mea fa'aleaga pito i tua. O le igoa "Saosaoa" o loʻo faʻaalia i le pito i lalo o faitotoa pito i luma.

Bentley Bentayga Speed

I le pito i luma, o le grille ma le ea intakes e sau i se lanu uliuli matrix, tulaga ese i le Speed, ona o le pito i luma ma tua optics ua pogisa nei. Ina ia faauma le seti, fou 22″ rims 10 tautala ma se filifiliga e tolu faʻaiʻuga - siliva, pogisa, poʻo le uliuli.

I totonu, o le gauai atu i auiliiliga e le ese mai isi Bentleys. O le Speed e tu i fafo mo lona faʻapipiʻiina fou o le chromatic, o se faitotoa e tasi, o le amataga o le faʻaaogaina o Alcantara i totonu o le Bentayga - o se ituaiga o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi e masani ona maua i taʻavale maualuga -, faʻatasi ai ma isi faʻamatalaga tulaga ese.

Bentley Bentayga Speed

E le o se mea e ofo ai, o le faʻavasegaina o le tofo sili ona lavelave a le tagata faʻatau o loʻo faʻaauau pea ona avea ma finauga malosi i le apili e le gata i le Bentayga ae faʻapea foʻi ma le isi vaega o le Bentleys, faʻatasi ai ma le au faʻatau SUV Peretania e mafai ona filifili mo nofoa ma massage ma fetuutuunai 22-ala , alava kaponi teuteu totonu ma le pito i tua faiga faafiafia.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le fa'aaliga muamua fa'alaua'itele o le Bentley Bentayga Speed, le SUV sili ona saoasaoa i le lalolagi, o le a faia i le isi Geneva Motor Show ia Mati.

Bentley Bentayga Speed

Faitau atili