Bentley Bentayga vs. Continental GT. Giants Duel ile 280 km/h

Anonim

O se tasi o SUV sili ona saoasaoa i luga o le paneta e faasaga i se tasi o faʻataʻitaʻiga nofoa faʻataʻavalevale sili ona vave. O ai o nei Bentley o le a manumalo?

I le tepa muamua atonu e foliga mai e lua ni faʻataʻitaʻiga eseese, ae e ui lava i eseesega uma, e mafai ona tatou fai atu e sili atu le mea e tuʻufaʻatasia ai i latou nai lo le mea e vavaeeseina ai - ioe, o loʻo tatou talanoa e uiga i. faatinoga.

I le tasi itu o loʻo ia i matou le Bentley Continental GT V8, le taʻaloga tele a Peretania faʻapipiʻiina i le 4.0 lita turbo afi ma le 507 hp. I le isi itu, o le Bentayga ma le 6.0 lita bi-turbo W12 afi, e mafai ona atiaʻe le 600 hp. Afai e tusa ai ma le mana o le avanoa e faalagolago i le SUV, i le paleni o le Continental GT e sau mai le fiafia, ae mo na o le 145 kg. Ma o le mea moni, i le saoasaoa faʻataʻitaʻi, o le mataupu taua i taimi uma o le aerodynamic resistance e manino lava le faalagolago i le coupé.

E LE'I MISIA: Volkswagen Golf. O foliga fou autu o le 7.5 augatupulaga

Na filifili AutoTopNL e faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga e lua i luga o le Autobahn, i se suʻega faʻavavevave e oʻo i le 280 km / h. O le taunuuga lea:

O le masina talu ai na matou iloa ai le Bentley sili ona malosi, le Continental Supersports fou - e te iloa uma auiliiliga iinei.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili