Bentley: "E leai se aoga ia i matou o tekonolosi o loʻo i ai nei, (ma) ou te vaʻai atili i le lumanaʻi mo se SUV lona lua ..."

Anonim

Ina ua maeʻa se galuega i Saab (lea sa avea ai o ia ma faatonu o le lalolagi atoa) ma Jaguar Land Rover, lea na avea ai o ia ma faatonu o fuafuaga a le lalolagi, Adrian Hallmark na ia toe foi mai, ia Fepuari 2018, i le Volkswagen Group lea na ia tuua ai i le sefululua tausaga talu ai, ae o lea ua avea ma Pule Sili o Bentley.

O le misiona a le 58-tausaga Peretania e le mafai ona sili atu ona manino: i le faaiuga o le 2017 sa le fiafia le aiga o Porsche / Piech i le itu na ave e Bentley, talu ai, talu mai le 2013, e leʻi taofia le tupe mama. mai le 10% i lena tausaga i le 3.3%, ma e lei faatali le faaiuga.

Na malilie Adrian Hallmark e taʻitaʻia le faʻailoga faʻa-Peretania, ae o nai masina muamua na faigata ma o le mea na taʻua e Hallmark lava ia "o se afa atoatoa" na iʻu ai i tupe gau i le faaiuga o le 2018, o le 55 miliona euros, muamua talu mai le 2008- 2009 fa'alavelave tau tupe a le lalolagi.

Adrian Hallmark, Pule Sili o Bentley
Adrian Hallmark, Pule Sili o Bentley

"O le tuai i le faʻatagaina o le faʻaaogaina o le WLTP ma i le fetuunaiga o le lua-clutch gearbox (ndr: Porsche original) o lona uiga ua leai ni taavale mo le maketi", o le tala lea a Hallmark i le afa lona lua o le 2018, ina ua uma ona iloa. o le a faaiuina le tausaga "i le mumu".

Ma, o le mea moni, o le 18-masina faʻatuai i le taunuu mai i luga o le maketi o le Continental GT i le Iunaite Setete - i le taimi o le sili sili ona faʻatau atu o Bentley i lana maketi tele - ma faʻapea foi (i se taimi itiiti) o le Bentayga na faʻamautu. mo se ituaiga o mea taugata e tatau ona maua ai tupe faasili faigofie na siitia ai nisi o mata i le ofisa autu o Volkswagen, lea ua uma ona faaalia le le fiafia i le maualalo o tupe faasili - na o le tasi i numera lua, ma e le sili atu nai lo le 10.3%, i le 12 tausaga ao lei toe foi mai o le. Fa'ailoga.

Bentley laina

Toe fo'i i tupe mama

I le 2019, faʻatasi ai ma taʻavale ua uma ona avanoa e tuʻuina atu le maketi, o le tausaga na faʻaiʻu i le toe foʻi mai i tupe mama, lea semanu e i ai i le faasologa o le 100 miliona euros (naʻo le faʻamaumauga aloaia na faʻasalalau e le kamupani matua i le faaiuga o le kuata lona 3. ma e toetoe lava 60 miliona faamanuiaga).

11 006 ta'avale resitalaina (+ 5% nai lo le 2018), o le 7th tausaga sosoo i luga atu o le 10,000 iunite, faatasi ai ma Amerika (2913 iunite), Europa (2676 iunite) ma Saina (1914 iunite) o le au fa'atau autu.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae na'o lenei pe a mae'a le fa'aitiitiga o le aofa'i o tagata faigaluega - 10% itiiti ifo, o le to'atele oi latou e fa'aalu i le vave litaea -; se optimization o le gaosiga - "faatasi ai ma isi alualu i luma, ua matou faateleina le taimi le aoga o taavale i le gaosiga i nofoaga taitasi i luga o le laina faʻapotopotoga mai le 12 i le iva minute", faʻamatala Hallmark -; ma le veto a le Pule Sili o se poloketi eletise Bentley - "E le o iai lava se tekinolosi faʻaogaina maa mo se Bentley eletise e faʻaaloalo i tulaga taua o le ituaiga", na ia faʻamaonia ai.

Bentley Mulsanne
O le Mulsanne sa avea ma fu'a a Bentley mo le sefulu tausaga ua mae'a nei.

O loʻo faʻaauau pea ona faʻafetaui e Bentley lona tulaga i le atinaʻeina o faʻamatalaga o tagata faʻatau ma o lea na filifili ai i lenei tausaga e "fasiotia" le Mulsanne, o se filifiliga faigata ona o le saloon pito i luga sa i ai ma le faʻailoga talu mai lona faavaeina, 101 tausaga talu ai, e pei ona ioe Hallmark:

O le faaiuga na fesoʻotaʻi ma le malulu o fuainumera: i le amataga o le meleniuma fou, na faʻatau atu e le Arnage le 1200 iunite i le tausaga ma i le lalolagi e ono miliona tagata ma aseta e sili atu i le miliona tala, ae a o faʻatoluina lena numera, o le faʻatau atu. o le Mulsanne na pa'ū i luga o le 500 taavale i le tausaga talu ai”.

O le Mulsanne lea, manatua, o le taavale sili ona taugata a Bentley ma le umi na alu e gaosia (400 itula vs na'o 130 itula e mana'omia e maua ai se Bentayga).

Bentayga i luma

O le mea moni, o le fetuunaiga o le ofo i le faʻaleleia o le tagata faʻatau o se tasi lea o popolega a Bentley i nei aso, e pei ona faʻamatalaina e lona Pule Sili:

O le Bentayga ua fa'amoemoe e avea ma Bentley sili ona fa'atau atu i le lalolagi, i luma atu o le Continental GT lea na avea ma a matou fa'atau sili mo le sefulu ma le afa tausaga. ”.

Bentley Bentayga Speed
O Bentayga e tusa ma le afa o a tatou faʻatau ”. Afai e aliali mai se Bentley fou i se taimi umi / umi, o le a avea ma SUV poʻo se faʻasaga

Ma ina ua fesiligia pe o le a suia le Mulsanne i se isi faʻataʻitaʻiga i le lautele, o lana tali e faʻamalamalamaina:

"Ou te vaʻaia le tele o le lumanaʻi mo se SUV lona lua poʻo se crossover nai lo se ituaiga masani masani o le tino."

Ua uma ona iloa o Bentley o le ai ai se faʻataʻitaʻiga i totonu o ana faʻataʻitaʻiga taʻitasi seia oʻo i le 2023, faʻatasi ai ma se faiga o le a faʻaaogaina vaega mai le Volkswagen Group ma o le a faʻafetaui i manaʻoga o nei faʻataʻitaʻiga, e pei ona faʻamatalaina e Adrian Hallmark:

"Matou te le naʻo le faʻaaogaina o mea o loʻo i ai ona e maualuga a matou manaʻoga mo a matou hybrids. sulu i totonu lea, e ui i lea, e le lava e faʻamautinoa ai le lumanaʻi o le faʻailoga, ae faʻavaeina ai se tekonolosi suiga, e tausisia tulafono faatonutonu".

Bentley Bentayga hybrid
E le'o fa'amalieina lava le fa'atekonolosi ma'a o aso nei i mana'oga a Bentley mo se SUV eletise uma.

Ona fa'ai'u lea: "na'o le taimi lava e maua ai le matou 100% muamua fa'ata'ita'iga eletise o le a matou o'o atu i se ituaiga tagata fa'atau e le'i mafaufau lava e fa'atau se ta'avale o la matou fa'ailoga e o'o mai i le taimi nei".

Muamua eletise ina ua uma le 2025

Ae e le tatau ona tupu lena mea seia oʻo i le 2025-26, faʻatasi ai ma le PPE platform ua leva ona faʻaleleia - o le faʻavae tuʻufaʻatasia fou mo trams o loʻo atiaʻe e Porsche i le galulue faʻatasi ma Audi - ae o lona vaetamaina Hallmark e manaʻo e tolopo:

"E tatau ona tatou faʻatali mo le faʻaogaina o tekinolosi maa ina ia mafai ai ona faʻataunuʻuina manaʻoga o se 100% taʻavale eletise ma la tatou logo. I le 2020 o maa e iai le maualuga maualuga o le 100-120 kWh, ae o le Bentley e manaʻomia le sili atu nai lo le malosi o mea e mafai ai ona faʻamautinoa le malosi o le taʻavale ma le tele e tatau ona matou saunia, e le o lalo ifo o le 500-600 km ".

E talitonu Hallmark e na'o "le isi augatupulaga o maa lithium-ion solid-state o le a faʻataunuʻuina lenei mea."

Bentley Flying Spur
Faatasi ai ma le tolopoina o fuafuaga mo le muamua eletise Bentley, o lona uiga e sili atu le umi o le ola mo le W12 tele.

Ma e foliga mai o le taimi sili lea e faʻaopoopoina ai se ata fou i le aiga o Bentley, e sili atu le faʻaogaina nai lo le SUV, o se mea e le faʻamaonia pe faʻafitia e le taʻitaʻi faʻailoga ... "ina ia mafai ai ona matou gaosia se Bentley SUV aʻo faʻaaloalogia o matou tulaga taua. e tatau lava ona faʻatali mo sina taimi umi ma e oʻo lava i le augatupulaga muamua o le lithium-ion battery o le a le mafai ... o le mea lea na faia ai e Tesla le Model X ma Jaguar le I-Pace, lea e sili ona manaia foliga o le tino, faʻatasi ai ma le crossover nai lo SUV”.

Po o le a lava le tulaga, o loʻo faʻagasolo fuafuaga mo le muamua 100% eletise Bentley, crossover ma SUV, ona o le mea moni o Mercedes-Benz EQC ma Audi e-Tron na vaʻaia i luga o le lotoa o le laumua o Bentley i Bentley e foliga mai e faʻamaonia.

Adrian Hallmark ua matua iloa lelei o le lumanaʻi o Bentley e aofia ai se paleni paleni i le va o aso nei ma aga masani: "afai e te vaʻavaʻai i le EXP 100GT ma le Bacalar concept cars, o le ae maua se manatu saʻo pe faʻafefea ona matou faʻamatalaina mea taugata i totonu. le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o meafaitino ma tuʻufaʻatasiga o tekinolosi faʻatekinolosi ma galuega taulima".

O se mea ua mafai ona e vaʻaia i le tulaga o loʻo i ai nei, e foliga mai o loʻo tuʻuina Bentley i luga o le ala saʻo, i le faʻatau ma tupe maua, e pei ona taʻutino e lona lava taʻitaʻi aʻo leʻi oʻo mai le faʻamaʻi o le lalolagi: "e faigata ona le talepeina faʻamaumauga faʻatau ma o tupe mama i le 2020”. Ma o le mea sa faigata na iu ina sili atu nai lo le le mafai.

Bentley EXP 100 GT
O le EXP 100 GT o loʻo vaʻaia pe o le a le Bentley o le lumanaʻi: tutoʻatasi ma eletise. Fa'aaliga o le a umi se taimi e fa'ailoa ai nai lo le mea na fuafuaina muamua.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili