Porsche Panamera Turbo S 2021 (630 hp). E sili atu nai lo Taycan? (vitio)

Anonim

O le taimi o le taumafanafana, ma le tele o le la ma le vevela, na matou iloa ai le Porsche Panamera Turbo S , o le mea fou autu i le faʻafouina o le faʻataʻitaʻiga Siamani. Lucky stepmother o le uluai fesoʻotaʻiga malosi i le pulega o lenei saloon faʻapitoa ma faʻamanuiaga sili taʻaloga sa tatau ona faia i faitotoʻa o le taumalulu, i se aso e leʻi malolo ai le timu.

Ia, atonu e le o se tulaga sili ona lelei o le tau e faʻaogaina ai le malosi atoatoa o le chassis ma le faʻatinoga o le 4.0L twin-turbo V8 lea, faʻatasi ai ma lona 630hp faʻaalia, o le Panamera sili ona malosi i totonu o le faʻamaʻi afi, e aunoa ma fa'aogaina i le eletise - o le Panamera Turbo S E-Hybrid e o'o atu i le 700 hp fa'atasi ai ma le fesoasoani a le afi eletise.

Ae e le o se faʻalavelave mo Guilherme e faʻailoa mai ia i matou e uiga i foliga fou o le faʻafouina faʻafouina ma ana uluai lagona i tua o le uili o le Panamera Turbo S. Na faʻaaogaina foi le avanoa e maua ai le avanoa fou o le ituaiga Siamani, le Porsche Studio i Cascais.

Porsche Panamera
O totonu ole Porsche Panamera fou.

Panamera poo Taycan?

Ae o le fesili o loo faaauau pea ona faalavelave i lona mafaufau, e pei o le toatele o i tatou, o le a le filifiliga o le a ia faia? Le Panamera Turbo S poʻo le Taycan Electric?

Fa'asoa i la matou nusipepa

A uma mea uma, o le saloons e lua ma (a itiiti ifo) fa-faitotoa ma le fa-nofoa, ma le faʻateʻia faʻatinoga ma faʻamatalaga faʻamalosi tomai, pe afai e le oi latou uma e lua Porsche. O le eseesega tele o loʻo taoto i le mea e faʻaosofia ai i latou, faʻatasi ai ma le Panamera Turbo S o loʻo faʻaaogaina uma ana faʻatinoga mai se afi afi afi i totonu, aʻo faʻaaogaina e le Taycan ni afi eletise se lua (tasi i le axle), o le lumanaʻi sili ona mautinoa o le taʻavale .

Su'e po'o fea o Guilherme e to'alua na filifilia ma ia e iloa uma fa'amatalaga o le Porsche Panamera Turbo S fou:

Porsche Panamera Turbo S

O le Porsche Panamera Turbo S fou o se tasi lea o pine o le faʻafouina o le Panamera ma le faʻataʻitaʻiga na faʻataʻitaʻiina e Guilherme, ua uma ona faitau ma filifiliga uma na faʻapipiʻiina, e tusa ma le 262 afe euros - tau amata i le 238 569 euros. O le Panamera sili ona taugofie, ma le 330 hp (V6) e amata ile 120 afe euros.

O le Turbo S ua faʻapipiʻiina i le 4.0 twin turbo V8 e tuʻuina atu le 630 hp i le 6000 rpm ma le 820 Nm avanoa i le va o le 2300 rpm ma le 4500 rpm. O le ta'avale e fa uili e ala mai i se atigipusa e valu-saosaoa lua-pipii, ma e ui lava i lona mamafa 2155 kilokalama, e leai se fa'alavelave i le fa'afiafiaga mata'ina.

3.1s e lava e oʻo atu i le 100 km / h, ma le 11.2s pe a uma le amataga, o le speedometer ua uma ona pasia 200 km / h. Ia tatou maua le naunautaiga, le auala saʻo ma tulaga saʻo - e mautinoa lava e le o aso timuga o lenei faʻafesoʻotaʻi muamua - ma e naʻo le 315 km / h o le a taofi le saoasaoa o le Panamera Turbo S!

Faitau atili