OCTOPUS Poloketi. Ole laasaga muamua ile 100% eletise Bentley

Anonim

Manava loloto… " O LE fa'alelei Ç vaega, T o oe ma simulati? O LE leai, mea faigaluega mo P owertrains lea e tu'ufa'atasia U ltra afi saosaoa maualuga s fofo" po'o se poloketi FE'E (fe'e) ole igoa ole poloketi su'esu'e lata mai a Bentley.

O se poloketi e tolu-tausaga e faʻamoemoe e faia le alualu i luma i afi eletise ma isi vaega o le kinematic filifili, ma avea o se amataga o faaiuga o se suʻesuʻega talu ai na 18 masina.

O faʻaiʻuga o lenei suʻesuʻega e uiga i le masini eletise fou o loʻo faʻaalia ai le maualuga o le faʻatinoina o afi maneta tumau, faʻamaonia ai le mea moni e le o toe manaʻomia le faʻaaogaina o maneta o le eleele (e ui lava i le igoa, e matua tele lava), poʻo le vili apamemea.

Bentley OCTOPUS

I lenei auala, latou te maua ai faʻamanuiaga e le gata i tau, ae faʻamautinoa foi e mafai ona toe faʻaaogaina pe a uma lona olaga aoga.

O le poloketi e le gata ina taulaʻi i luga o le afi eletise lava ia, ae faʻapea foʻi i le atinaʻeina o mea tau eletise ma afifiina. I le taimi lava e tasi o loʻo faʻaalia ai "mea e sosoo ai augatupulaga, faʻagasologa o gaosiga ma faʻataʻitaʻiga ma suʻega taamilosaga".

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le faaiuga, o le poloketi o le OCTOPUS o le a faʻamaeʻaina i se taʻavale eletise fou, ae faʻatasi ai ma tulaga fou o le tuʻufaʻatasia ma le faʻatinoga, e tusa ai ma Bentley.

Bentley EXP 100 GT
Bentley EXP 100 GT o lo'o fa'amoemoe e mafai ona avea ma 100% eletise Bentley i le lumana'i.

O afea e mafai ai ona tatou vaʻai i taunuʻuga aoga o lenei poloketi i se faʻataʻitaʻiga gaosiga? Stefan Fischer, faatonu o le eletise eletise i Bentley Motors, tali mai:

“E le o se mea lilo lo matou naunau e ta'imua i le ofoina atu o feoaiga taugata, (faatasi ai ma le fuafuaga) Beyond100. O loʻo i ai se matou faʻafanua manino o le a matou maua ai se filifiliga tuʻufaʻatasia i faʻataʻitaʻiga uma i le 2023 (...), ma le isi a matou sini e agai atu i le Bentley eletise uma i le 2026.

O le poloketi o le OCTOPUS o loʻo lagolagoina e le OLEV (Ofisa mo Taʻavale Maualalalo), faʻatasi ma le Innovate UK (faʻalapotopotoga faʻafouina i Peretania).

Faitau atili