Lumanai ole MINI. O le a le isi mea mo le fa'ailoga Peretania?

Anonim

Eletise, faʻataʻitaʻiga fou ma se tautinoga malosi i le maketi a Saina o mea ia o loʻo folafola mai e le MINI i le lumanaʻi.

E tusa ai ma se faʻamatalaga na tuʻuina atu e le British brand, o le lumanaʻi o le MINI e tatau ona faʻavae i luga o le "Power of Choice" concept. O lenei mea o le a le gata ina faʻaliliuina i tupe faʻafaigaluega i le tele o 100% faʻataʻitaʻiga eletise, ae faʻapea foʻi le faʻaauauina o faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻiina i afi penisini ma diesel, ona o le saoasaoa o le vaetamaina o le eletise e le tutusa i maketi uma o loʻo faʻaogaina ai le MINI.

E tusa ai ma lenei taʻiala, fai mai le Faʻatonu MINI Bernd Körber: "Faatasi ai ma poutū e lua o la matou taʻiala eletise, matou te saili (...) e faʻafetaui manaʻoga o matou tagata faʻatau i le salafa o le lalolagi (...) o le a fausia ai tulaga mo le faʻatupulaia atili ma le faʻaleleia o foliga. feoai”.

Eletise ae le gata

Ae pei ona e maitauina, o faʻataʻitaʻiga eletise o le a iai se taua faʻapitoa i le lumanaʻi o MINI. Mo lenei mafuaʻaga, o loʻo sauniuni le faʻailoga a Peretania e fatuina se faila o 100% faʻataʻitaʻiga eletise.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le mea lea, o le lauiloa MINI Cooper SE e tatau ona tuʻufaʻatasia e se laʻititi 100% eletise eletise. Ona o le manaʻo mo crossovers ma SUVs, e le o se mea e ofo ai o le peti a le MINI foi i luga o le vaega o loʻo i luga, lea e faaopoopo atu i le folafolaina o se tupulaga fou o le Countryman, e le gata i afi afi ma fesuiaiga eletise, o le a faʻatasi ma se isi eletise eletise. .

O le MINI 3 Faitotoa, o le sili ona lauiloa, o le isi augatupulaga, e pei lava o aso nei, o le a faʻaauau pea ona i ai afi afi, ae o le a faʻatasi foi ma le 100% eletise, ae i totonu o mamanu eseese mai i latou o loʻo tatou vaʻaia i aso nei mo le Cooper SE . E tusa ai ma tala lata mai, e mafai ona avea ma se faʻataʻitaʻiga ma se mamanu tutusa, ae o se faʻavae maʻoti, na atiaʻe faʻatasi ma le paaga Saina a le BMW Group, Great Wall Motors.

MINI Tagatanuu
E foliga mai o le a tu'ufa'atasia le Countryman i se isi koluse i le MINI.

Saina o le peti

O le faiga faapaaga ma Great Wall Motors ma, o lona uiga, o le maketi a Saina, o le a matua taua tele mo le lumanaʻi o le MINI ma ana fuafuaga faʻalautele. E le gata o le maketi taavale a Saina e sili ona tele i le lalolagi, ae o aso nei ua uma ona faʻatusalia le 10% o faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu e le faʻailoga Peretania.

Ina ia tupu atili i Saina, o le MINI, i le faiga faapaaga ma Great Wall Motors, e manaʻo e gaosia i totonu o le atunuʻu ina ia le toe i ai se tulaga o se faʻailoga faʻaulufale mai ma faʻamalosia ai le faʻatau atu i lena maketi (e le toe afaina i lafoga faʻaleagaina a Saina. ).

E tusa ai ma le MINI, o le gaosiga o faʻataʻitaʻiga i Saina e tatau ona amata i le 2023. O faʻataʻitaʻiga o le a gaosia iina o le a 100% eletise ma o latou uma e tatau ona faʻaogaina se faʻavae faʻapitoa fou mo faʻataʻitaʻiga eletise, atiae faʻatasi ma Great Wall Motors.

Faitau atili