ACEA. Tram fa'atauga fa'atupula'ia sili atu nai lo le aofa'i o togitogiga

Anonim

E ui lava i lona tuputupu aʻe, o le taavale eletise (EV) o loʻo faʻatupeina aseta o loʻo maua i le Europa Europa e le lava mo le manaʻoga malosi mo EV. I le faaopoopo atu i le le lava, o togitogiga e le o tutusa le tufatufaina atu i sui o setete.

O faʻaiʻuga autu ia o se suʻesuʻega faʻaletausaga a le ACEA - European Association of Automobile Manufacturers - e iloilo ai le alualu i luma o atinaʻe ma faʻamalosi e manaʻomia e faʻaleleia ai le tuputupu aʻe o taʻavale eletise i le maketi a Europa.

O manaoga mo taavale eletise i Europa ua siitia 110% i le tolu tausaga talu ai. I lenei vaitau, peitaʻi, o le aofaʻi o togitogiga na faʻatupulaia e naʻo le 58% - faʻaalia ai o tupe faʻafaigaluega i atinaʻe e le o ogatusa ma le faʻatupulaia o le faʻatau atu o taavale eletise i le konetineta tuai.

Iuni a Europa

E tusa ai ma le saunoaga a Eric-Mark Huitema, faatonu aoao o le ACEA, o lenei mea moni e "tusa lava ona lamatia". Aisea? Aua "E mafai e Europa ona oʻo atu i se tulaga e taofia ai le tuputupu aʻe o le faʻatau atu o taavale eletise pe a oʻo mai tagata faʻatau i le faaiuga e le lava le tau e faʻafetaui ai o latou manaʻoga femalagaaʻi", o lana tala lea.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le taimi nei, o le tasi i le fitu o mea e faʻapipiʻi ai i Europa o se faʻatau vave (28,586 PCR ma le malosi o le 22 kW pe sili atu). A'o mea masani e fa'atauina ai (o le mana e fa'atonuina e itiiti ifo i le 22 kW) o lo'o fa'atusalia ai le 171 239 iunite.

O le isi fa'ai'uga o lenei su'esu'ega a le ACEA o lo'o fa'ailoa mai ai o le fa'asoaina atu o fa'atonuga i Europa e le tutusa. E fa atunuu (Holani, Siamani, Farani ma Peretania) e sili atu nai lo le 75% o le eletise eletise i Europa.

Fa'afeso'ota'i le Fleet Magazine mo nisi tala ile maketi tau ta'avale.

Faitau atili