Ferrari mama. SUV "su'ega miula" e mafai ona va'aia ma fa'alogoina: V12 i fuafuaga?

Anonim

“Miula suʻesuʻe”? Ioe, e pei o le fa'ailoaina o se fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga e le'o aumaia lava lona tino fa'apitoa, e fa'amanino ai, e pei o se tulafono. Ma o le mea tonu lena e mafai ona tatou vaʻaia i lenei suʻega faʻataʻitaʻiga o le lumanaʻi. Ferrari mama , le SUV e le masani ai o le faʻailoga Italia.

I se isi faaupuga, i lalo o lona tino o loʻo faia i vaega eseese "nono" mai le Maserati Levante - luma, tua ma le tele o le itu - o lenei faʻataʻitaʻiga suʻega ua uma ona aumaia le faʻavae / chassis ma masini o le faʻataʻitaʻiga Maranello i le lumanaʻi.

O ata na puʻeina i suʻega taumalulu i Suetena ma le vitio na puʻeina i le matagaluega i Fiorano, Italia, o loʻo faʻaalia ai le mea e foliga mai e le sili atu nai lo le Levant e puupuu ma lautele nai lo le uluai, ae o loʻo maua ai se manatu muamua o le vaega lautele o le Purosangue.

Ferrari Purebred Spy Photos

Le SUV muamua, o le lima-faitotoa muamua

O le a avea ma SUV muamua a Italia - poʻo le FUV, mai le Ferrari Utility Vehicle, e pei ona taʻua e Ferrari - ae e le pei o isi SUV, e foliga mai e le o le taulaiga o le atinaʻe e latalata i le mafaufau i le gafatia o le auala. Ua e matauina pe fa'afefea le kilia o le eleele... pupuu?

Ia… Tusa lava po'o le a le mea e ta'u ai e Ferrari, o le Ferrari lava, o lea e i ai ni fa'amoemoega e uiga i le mea e tatau ma e le tatau ona fai.

Ferrari Purebred Spy Photos

Ma e le pei o ana tauva e pei o le Lamborghini Urus, o le Purosangue o le a le faʻasoaina se mea i se tasi ae na o isi Ferraris. O le tulaga fetuutuunai o le a tautua Purosangue na faalauiloaina i ni nai tausaga talu ai ma mafai ai mo fetuunaiga eseese, fetuutuunai i faʻataʻitaʻiga ma faʻasologa eseese - faʻatasi ai ma afi i le pito i luma o le ogatotonu ma le pito i tua. O le a tutusa lava e fetaui ma faʻataʻitaʻiga uma a le gaosiga ma ua mafai ona tatou mauaina i le Ferrari Roma.

Le Ferrari Purosangue o le a ave le nofoaga na amata e le FF ma le GTC4Lusso i se tulaga fou. O le Ferrari sili ona masani ai na alu ese mai le gaosiga i le faaiuga o le tausaga talu ai, ae a oʻo atu le molimau i Purosangue, o le taofi e tolu-faitotoa o le a faʻaumatia, mo le taimi muamua i se faʻataʻitaʻiga auala Italia, i se mea e sili atu ona aoga. .ma faitotoa e lima-faitotoa.

Ioe, o loʻo matou talanoa e uiga i se Ferrari faʻatasi ai ma uiga moni o taʻavale a le aiga - e ui i le tele o taimi matou te fai atu ai o le a faʻaauau pea ona uiga ese mo se taimi umi a sau ...

Ferrari Purosangue Spy Photos Ferrari Purosangue Spy Photos

I lalo ifo o le tino tulaga ese o se… Thoroughbred

I le faaopoopo atu i ona uiga aoga, i lalo o lona tino e leʻi faʻaalia, e tatau ona tatou maua ni fofo faʻainisinia e tutusa ma mea o loʻo maua i le FF / GT4Lusso ma i le GT's: afi i luma o le ogatotonu o le tulaga umi ma le transaxle (tuufaatasiga o felauaiga, axle ma eseesega i totonu. le axle tua).

E pei o le FF / GTC4Lusso, o le Purosangue fou o le ai ai le taʻavale e fa uili, ae o loʻo tumau pea le faʻamaonia pe faʻapefea ona faia lenei mea. I luga o le FF / GTC4Lusso, o le toso i le pito i luma na faʻamaonia e ala i se pusa lona lua, faʻapipiʻi i luma o le afi, faʻatasi ai ma le lua saoasaoa ma le faʻaaogaina o mea.

Ferrari Purebred Spy Photos

E tusa ai ma masini lava ia, o mea uma e faasino i se faʻaaliga o le twin-turbo V8 (F154), tutusa ma le F8 Tributo poʻo le SF90 Stradale, e faʻaaogaina. E tele tala o loʻo faʻasino atu i se faʻapipiʻi plug-in variant o Purosangue. O loʻo tumau pea le vaʻaia, peitaʻi, o le afi afi o le a fesoʻotaʻi: pe tutusa le V8 i le SF90 Stradale, pe o le V6 fou lea o loʻo atinaʻe nei Ferrari.

Ae ui i lea, o le vitio na matou faʻamamafaina, lea e mafai ai ona matou vaʻai i se faʻataʻitaʻiga Ferrari Purosangue suʻega i luga o le matagaluega Fiorano, e mafai ai ona e faʻalogo i le mea e foliga mai o se V12. Talosia ia faapena…

O le Ferrari Purosangue fou ma e leʻi tupu muamua, pe a fai mea uma e pei ona fuafuaina, o le a faʻaalia i le 2022.

Ferrari Purebred Spy Photos

Faitau atili