I le 3 tausaga ua uma ona gaosia e Lamborghini le 15,000 Urus

Anonim

Talu ona tatala mai, o le Lamborghini Urus Ua fa'amautu o ia lava o le fa'ata'ita'iga sili ona fa'atau atu a le fa'ailoga ma fa'ato'a ausia se fa'ailoga taua: o le iunite numera 15,000 ua uma ona tu'ua le laina fa'apotopotoga.

Faʻailoa i le 2018, o le Italian brand's "Super SUV" (e pei ona taʻua e le igoa) o se tasi lea o punaoa sili o tupe maua, faatasi ai ma ana faʻatauga faʻaletausaga e sili atu nai lo le tuʻufaʻatasia o faʻatauga e lua mai Sant'Agata Bolognese: le Huracán ma le Aventador.

I le tolu tausaga o fefaʻatauaʻiga, o le manuia o le Urus ua faʻaliliuina i le faʻamaumauga mo le sili ona faʻatau atu faʻataʻitaʻiga i le taimi sili ona puupuu i le talafaasolopito o Lamborghini, ua oʻo nei i le 15,000-unit mark.

Lamborghini Urus

Ina ia malamalama i le lelei o nei tau mo le ituaiga, o le Lamborghini Gallardo, lea o le Huracán o le sui, na faʻatau atu 14 022 iunite, ae i le 10 tausaga o faʻatauga.

E ui i le manuia o le Urus, ae e le o se Lamborghini sili ona faatau atu i taimi uma. O lenei suafa e patino lava ia Huracán, ae matou te talitonu o le a mo sina taimi puupuu.

Urus EVO

E leai se taimi mo aso faamanatu tetele. Na matou faʻaalia talu ai nei ata sipai o le Lamborghini Urus EVO, o le isi suiga o le "Super SUV", lea e tatau ona iloa i le 2022.

O se faʻafouga e tatau ona faʻatagaina ai le Urus e faʻatumauina lona malosi faʻapisinisi ma o le a avea ai, e aunoa ma se masalosalo, o le faʻataʻitaʻiga sili ona faʻatau atu a Lamborghini i lona talafaasolopito atoa.

Lamborghini Urus 15 afe

I le taimi nei, o le Lamborghini Urus o loʻo faʻapipiʻiina i le 4.0 lita V8 twin-turbo afi, e mafai ona tuʻuina atu le 650 hp ma le 850 Nm o le malosi, tuʻuina atu i uili uma e fa e ala i le valu-saosaoa lua-clutch gearbox. E mafai ona oʻo i le 100 km / h i le na o le 3.6s ma oʻo atu i le 305 km / h o le saoasaoa maualuga.

Numera na faʻamaonia ai, ina ua faʻalauiloaina, o le igoa o le SUV sili ona vave i le lalolagi ma o se tasi o SUV sili ona vave i luga o le Nürburgring (ma le taimi o le 7min47s).

Lamborghini Urus
Ioe, i le Nürburgring

Ae ui i lea, o le evolusione i totonu o pisinisi tau taavale e le mapu. O le Bentley Bentayga Speed (W12 ma le 635 hp) na taia le saoasaoa maualuga a Urus i le 1 km / h, e oʻo atu i le 306 km / h, aʻo i le "green hell", na matou vaʻaia talu ai nei le Porsche Cayenne GT Turbo o le SUV sili ona vave ma se taimi ole 7min38.9s.

Mata o le a mafai e Urus EVO ona tuʻuina o ia lava i le pito i luga o le faʻatonuga?

Faitau atili