Ua uma ona matou iloa le tau o le Bentley Bentayga Hybrid fou

Anonim

Faaalia pe a ma le lua masina talu ai, o le Bentayga Hybrid na amata ona tuʻuina atu i le au faʻatau muamua, ma amata ai se galuega faʻaeletise faʻatauvaʻa lea e faʻamoemoe ai Bentley e faʻavaeina o ia lava o se faʻamatalaga i le ofo o "faʻataʻitaʻiga ma le gafatia gafatia i totonu o ituaiga taugata".

O le fuafuaga a Bentley e tatau ona i ai, e oʻo atu i le 2023, se faʻaogaina poʻo se eletise eletise o ana faʻataʻitaʻiga uma. I le 2025, o loʻo fuafua le faʻailoga a Peretania e faʻalauiloa lana uluai 100% faʻataʻitaʻiga eletise.

Bentayga Numera Hybrid

Mo le taimi nei, o le eletise a Bentley e aofia ai le Bentayga Hybrid, o lona muamua plug-in hybrid lea e tuʻufaʻatasia ai se afi eletise ma le malosi maualuga o le 94 kW (128 hp) ma le 400 Nm o le malosi i se supercharged 3.0 l V6, ma le 340 hp ma le 450. Nm.

Bentley Bentayga Hybrid
Aesthetically e toetoe lava a le mafai ona iloa le Bentayga Hybrid mai le isi vaega o le Bentayga.

O le "tuufaatasiga o taumafaiga" o afi e lua e maua ai se maualuga tu'ufa'atasi mana o le 449 hp ma le torque o le 700 Nm . O nei fuainumera e mafai ai e le Bentayga Hybrid ona oʻo i le 100 km / h i le 5.5s ma oʻo atu i le 254 km / h o le saoasaoa maualuga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Fa'atasi ai ma auala ta'avale e tolu: EV Drive, Hybrid Mode ma Hold Mode, le Bentayga Hybrid e mafai ona malaga i le 39 kilomita i le faiga-eletise uma (WLTP cycle) faʻatasi ai ma se tau e tasi, o loʻo i ai le tuʻufaʻatasia o le CO2 emisi na o le 79 g/km ma le faʻaaogaina o le suauu tuʻufaʻatasia o le 3.5 l/100km.

Bentley Bentayga Hybrid
E te iloaina lena fale i tua? Ia, Potukale ua toe avea ma se tasi o "laasaga" filifilia mo ata aloaia o se faʻataʻitaʻiga fou.

O afea e taunuu ai?

E ui lava ina ua uma ona tuʻuina atu i le au faʻatau muamua, o le taunuu mai o le Bentayga Hybrid i le maketi a le atunuʻu ua faʻatulagaina mo le tausaga a sau.

Bentley Bentayga Hybrid

E fa'atatau e Bentley o lana ulua'i fa'apipi'i fa'apipi'i o le a tu'uina atu i Potukale mai le 185,164.69 euros , peita'i e le'o fa'amautu lea tau.

Faitau atili