O lenei Hilux o loʻo faʻatau atu mo le toeitiiti 40 afe euros. Pe talafeagai ea?

Anonim

Faʻamanatuina i luga o le lau tele i le "Back to the Future" saga ma luga o le tamai lau faʻafetai i le lauiloa Top Gear, le Toyota Hilux o se faʻataʻitaʻiga o le malosi ma le faʻamaoni, o se mea na faʻamaonia i le maeʻa ai o le "leaga" uma na faia i luga o le polokalame televise a Peretania.

I le taimi nei, i le manatuaina o lenei taʻuleleia o se "van e faʻavavau", e le o se mea e ofo ai le foliga mai o se kopi mo le faʻatau atu i se tulaga le mama e mafai ona puʻeina le gauai.

Fanau mai i le 1986, o le Toyota Hilux (poʻo le Pickup Xtra Cab e pei ona lauiloa i le US lea o loʻo faʻatau atu ai) ua maeʻa se faʻalelei atoatoa, e vaʻavaʻai i fafo o le laina faʻapotopotoga e ui lava e 159 299 maila (256 366 km) i luga o le odometer. .

Toyota Hilux

E masani lava 80's

I fafo o le vaaiga e matua 80's. Mai le lanu beige masani o lena sefulu tausaga o le 20th seneturi, i le BFGoodrich paʻu fefiloi faʻapipiʻi i luga o chrome rims, e ui atu i moli fesoasoani ma le chrome roll bar, o lenei Hilux e le natia le sefulu tausaga na fanau mai ai.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le taimi lava i totonu, toe faʻaleleia ua mautinoa o loʻo i totonu o se tulaga mama. O le beige e faʻailogaina le pito i fafo e faʻalautele atu i le dashboard, nofoa ma faitotoʻa, ma le faigofie o le upu vaʻaia i luga o se pikiapu e na o le pau lea o le faʻatagaina i le faʻaonaponei e foliga mai o le leitio ma le MP3 player.

Toyota Hilux

I lalo o le pulou o loʻo i ai se afi penisini (aua neʻi galo o lenei fesuiaiga na faʻamoemoe mo Amerika lea e le tele ai le au a Diesels). Faatasi ai ma le fa cylinders ma le 2.4 l, o lenei afi e alu i le igoa 22R-E, ei ai se faiga tui (e leai ni carburetors iinei) ma e fesootai ma se gearbox otometi.

Toe fa'afo'isia atoatoa, o lo'o tumau pea e va'ai pe na maua e lenei afi ni nai horsepower. Afai e te leʻi faia, e tatau ona e maua le 105 hp ma le 185 Nm.

Toyota Hilux

E maua i luga o le upega tafa'ilagi a Hyman, o lenei Toyota Hilux mama e $47,500 (€38,834). E te manatu o se tau maualuga lea? Po o se mea talafeagai le manatu o le veni e tatau ona "tumau e faavavau"? Tuu mai ia i matou lou manatu i faʻamatalaga.

Faitau atili