Na valaaulia Chris Harris e aveina le Porsche 962 lauiloa

Anonim

I le 1982, na faʻalauiloa ai e Porsche le tala faʻasolopito 956 e nofotupu i le Vaega C, ma o lea na alu ai ... I le faaopoopo atu i le tele o manumalo i taʻaloga taʻavale, na tuʻu ai foi e le 956 lona faailoga i le Nürburgring, e leai se mea e sili atu, e leai se mea e itiiti ifo nai lo le saoasaoa masani i luga o le taʻavale. matagaluega Siamani: 6:11.13!

Ae i le 1984, e tatau ona mulimuli Porsche i tulaga o le IMSA's GTP vasega ma iu ai ina fatuina le 962. Ae afai e manatu le toatele o le a avea ma se toilalo e le mafai ona taulimaina le manuia o le 956, na vave ona latou iloa o le 962 e le o. sau e mulimuli, e le o se tasi, ae ia fuafua lou lava ala. O le 962 na manuia, na fausia e Porsche le aofaʻi o 91 faʻataʻitaʻiga, lea na o le 16 na faʻaaogaina e le faʻailoga lava ia.

Na valaaulia Chris Harris e aveina le Porsche 962 lauiloa 2855_1

E pei lava ona laki o ia, na maua e Chris Harris le avanoa e iloa ai lagona uma e mafai e le Porsche 962 ona fafaguina i totonu o se Tagata. Ae peisea’i e le’i lava lena, sa maua lava e Harris le avanoa e talanoa ai ma Norbert Singer, o ia lea e na’o le nafa ma le mamanu o lenei masini malosi.

O le vitio o loʻo i lalo o le a fafaguina i totonu ia te oe se manaʻoga tele e alu ese mai le vasega kuka e amata ai le tau mo le tulaga o le inisinia sili o le au Porsche. Ae afai e le tupu fua lena mea, e mautinoa lava e te faaosofia lou alo e su'e le kosi faainisinia. E talitonu o ia o le a ia faafetai atu ia te ia i le lumanaʻi…

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili