Amata malulu. O le Porsche Taycan e tamo'e se malafoni e Savali i Itu

Anonim

E ui lava matou te fiafia uma e tietie faʻatasi ma soʻo se taavale, fai mo le umi e pei o le Porsche Taycan na faia, tuʻuina atu ia te ia le faʻamaumauga mo le tafega sili ona umi i totonu o se 100% taavale eletise, na matou manatu o le a vaivai.

A uma mea uma, o lenei taʻavale tua-uili Taycan na setiina se faamaumauga mo le ufiufiina o se mamao e tutusa ma se malafoni, ae i le tafe, o lona uiga, 42.171 km. Ina ia ausia lenei mea e tusa ma le 55 minute, lea e maua ai le saoasaoa o le 46 km / h.

O le osofaʻiga a Dennis Retera, o se faiaoga i Porsche, o le na faʻamauina le faʻamaumauga, e faʻamalamalamaina: "sa matua vaivai lava". E le gata i lea, e ui lava i le mea moni e faapea o le pito i luga na susu i le taimi o le faamaumauga, e le o ogatasi i lona tulaga o le uu, faʻamalosia le maualuga o le faʻatonuga i le vaega o le avetaavale - e mafai ona tatou mitamita i lona onosai ma, ioe, o lona agavaa. .

Fa'asoa i la matou nusipepa

Na fa'amauina le fa'amaumauga i le Porsche Experience Center i le Hockenheimring, lea o lo'o fa'aauau pea ona ta'amilo le ta'avale muamua a Porsche i le 200 m o le li'o fe'avea'i - 210 laps e sa'o. O le faamaumauga na faamaonia e Guinness World Records.

E ui lava i le taunuuga sili ona lelei na ausia e Taycan, ae o loʻo mamao lava mai le mamao sili ona umi. Manatua o ia:

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili