Ua uma ona matou iloa atili e uiga i le mea lilo Mercedes-Benz S600 Royale

Anonim

O ai na mamanuina? O ai na fa'atonuina? Pe na aafia Mercedes-Benz i soʻo se auala i lona faʻataʻitaʻiga? E tele fesili ile S600 Royale. Ose mea e tasi na va'aia so'o i luga ole initaneti ae e itiiti pe leai fo'i na iloa. O lona uiga…

S600 Royale

Ina ua amata mea uma

Na taʻutaʻua le S600 Royale ia Tesema 2015, faʻafetai i se faʻasalalauga Facebook mai Galpin Auto Sports - o se kamupani Amerika na tuʻuina atu i le sauniaina o faʻataʻitaʻiga "faʻapitoa". O ata na lomia na faaui i tua i se taimi mulimuli ane, lea na faaopoopo i le mealilo.

O le S600 Royale o le a mulimuli ane vaaia i le tele o taimi i Kalefonia (lea ua lesitala ai) ma i Europa, saʻo "puʻeina" i vitio ua uma ona matou vaʻai i luga o Youtube.

Ose poloketi e tasi

O lo'o fa'atuputeleina le ta'uta'ua o poloketi ta'itasi. E oʻo lava i le tulaga aloaʻia, o nisi tagata gaosi oloa o loʻo faʻapipiʻi manuia i lenei faʻataʻitaʻiga pisinisi - o talosaga sili ona lauiloa o Ferrari. E pei ona tatou iloa, Mercedes-Benz e leʻi auai aloaia i lenei faʻataʻitaʻiga pisinisi. Se'i vagana ai le Maybach Exelero.

O le S600 Royale o se vaʻaiga toe faʻafoʻi o se faleoloa taugata mai le Siamani, faʻaalia manino e le W100. A tilotilo i totonu, e foliga mai o le tino fou "nofo" i luga o le Mercedes-Benz S-Class (W222) o loʻo iai nei.

S600 Royale

Ae i fafo e le mafai ona sili atu ona ese. O le pito i luma ma le pito i tua mai le SLS ma le pito i luma e foliga mai na aumai mai le W100 poʻo le W112 e tu i fafo. E fiafia i ai pe leai, ole S600 Royale o loʻo taumafai e maua se toʻa ma le i ai e agavaa mo le igoa o loʻo tauaveina.

O le mamanu e faʻaalia ... na o ia lava

Ma le mea mulimuli, e mafai ona tatou taliina nisi o fesili e uiga i le amataga o sea faʻataʻitaʻiga mataʻina. Tali e sau sa'o mai po'o ai lava na mamanuina, na pu'eina fa'atasi ma lona foafoaga:

Leai se mea e sili atu, leai se mea e itiiti ifo nai lo Henrik Fisker, le mamanu na faʻamatalaina laina o faʻataʻitaʻiga e pei o le BMW Z8 poʻo le Aston Martin DB9. Na ia faia foʻi lana lava taʻavale, Fisker Automotive, lea na fanau mai ai Karma, o se fale faʻatau oloa - o se "faʻalavelave" e leʻi maeʻa lelei.

TUNING: Mercedes-AMG GLS 63 na pa'u i lima o Mansory. I'uga: 840 hp!

Talu ai nei lava, na amata ai ona galulue faʻatasi ma ... Galpin Auto Sports, o le kamupani na tuʻuina atu ata muamua o le S600 Royale i le lalolagi.

I lana faʻasalalauga Instagram, na tuʻuina atu ai foi e Henrik Fisker faʻamatalaga e uiga i le pule o le faʻataʻitaʻiga. Pe sili atu, o tagata e ona, e pei o le S600 Royale e foliga mai o se kalapu taʻavale. E tele kalapu taʻavale i luga o le paneta, ae o le faʻalauiloaina o se poloketi o lenei tele, faatasi ai ma le sao o ona sui, e tatau ona leʻi tupu muamua.

O loʻo i ai pea nisi o fesili e taliina, e pei o faʻamatalaga mulimuli o le faʻataʻitaʻiga poʻo le tau o le poloketi. Ae o le mea sili ua uma ona tatou iloa o le galulue faʻatasi i le va o Henrik Fisker ma Galpin Auto Sports na faʻalautele atu i tua atu o le atinaʻeina o le Rocket - o se Ford Mustang ua suia tele - ma faʻatupuina ai se isi poloketi: le S600 Royale.

Faitau atili