Fa'aleaganu'u i foliga, ae eletise. O le DS 9 o le pito i luga fou o le laina mai le faʻailoga Farani

Anonim

Le fou DS 9 avea ma pito i luga ole ituaiga o Farani… ma (fa'afetai) ua le toe avea ma SUV. O le pito sili ona lauiloa o le typologies, e tolu-volume sedan ma faasino saʻo i le vaega D. Ae ui i lea, o ona fua - 4.93 m umi ma 1.85 m lautele - tuʻu toetoe lava i le vaega o loʻo i luga.

I lalo ifo o ana voluma e tolu tatou te maua ai le EMP2, le Grupo PSA platform lea e tautua foi i le Peugeot 508, e ui lava o loʻo i ai i se faʻaopoopoga faʻaopoopoga. O le uiga o lenei mea o le DS 9 fou, e pei o isi faʻataʻitaʻiga e maua mai i le EMP2, o se taʻavale uili pito i luma ma se afi i luma o le tulaga faʻafefe, ae e mafai foi ona i ai le taʻavale uma.

Polokalama hybrids mo so'o se tofo

O le taʻavale uma o le faʻaaloaloga a le pito i tua eletise, e pei ona uma ona tatou vaʻaia i le DS 7 Crossback E-Tense, naʻo le SUV 300 hp, i le DS 9 fou o le a tulaʻi mai le mana i se 360 hp sili atu.

E le gata o le a iai le eletise i le pito i luga ole DS 9 fou… O le mea moni, o le a tolu afi eletise, oi latou uma e plug-in hybrids, e taʻua o le E-Tense.

O le 360 hp version o le a le, peitaʻi, o le muamua lea e faʻamalolo. O le DS 9 o le a sau muamua ia i matou, i se fesuiaiga sili atu taugofie ma se mana tu'ufa'atasia o le 225 hp ma le ta'avale uili pito i luma , o le taunuuga o le tuʻufaʻatasia o le 1.6 PureTech engine ma se afi eletise o le 80 kW (110 hp) ma le faʻamalosi o le 320 Nm. O le faʻasalalauga e faʻatinoina e ala i le faʻaogaina otometi e valu-saosaoa, naʻo le filifiliga e maua i luga o DS 9 uma. .

DS 9 E-TAGA
O le faʻavae o le EMP2, ma o le talaaga e foliga tutusa ma mea e mafai ona tatou mauaina ile umi 508, faʻatau atu i Saina.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I se taimi mulimuli ane, o le a aliali mai ai se isi fa'aogaina fa'apipi'i fa'ato'aga lona lua i luma-uili-uili, ma le 250 hp ma sili atu le tuto'atasi - afi o le a faʻatasi ma le faʻalauiloaina o le DS 9 i Saina, lea o le a naʻo le gaosia. Ma le mea mulimuli, o le ai ai foi se faʻamatalaga mama-gasoline ma 225 hp PureTech.

Le eletise "afa"

I le suiga muamua e faʻalauiloa, le 225 hp tasi, o le masini eletise e faʻamalosia e le 11.9 kWh maa, lea e maua ai le tutoʻatasi i le eletise eletise i le va o 40 km ma 50 km. I lenei faiga e leai se fa'avevela, o le saoasaoa maualuga e 135 km/h.

DS 9 E-TAGA

Ole auala eletise e faʻatasi ma isi auala faʻataʻavale e lua: hybrid ma Ta'aloga E-Tense , lea e fetuutuunai ai le faʻafanua o le faʻavavevave pedal, gearbox, taʻavale ma pailate faʻamalolo.

I le faʻaopoopoga i auala taʻavale, o loʻo i ai isi galuega e pei o le "B" galuega, filifilia e ala i le filifilia o le felauaiga, lea e faʻamalosia ai le toe faʻafouina o le taofi; ma le galuega E-Save, lea e mafai ai ona e faʻasaoina le malosi o le maa mo le faʻaaogaina mulimuli.

DS 9 E-TAGA

O le DS 9 fou e sau ma le 7.4 kW i luga o le laupapa, ave le 1 itula ma le 30 minute e faʻaalu ai le maa i le fale poʻo nofoaga faʻasalalau lautele.

Nofo fa'avevela, fa'a'aisa ma lomi… i tua

DS Automobiles e manaʻo e tuʻuina atu i pasese i tua le faʻamafanafanaga tutusa tatou te maua i luma, o le mea lea na latou faia ai le manatu o le DS LOUNGE lea e faʻamoemoe e ofoina atu "se vasega muamua i tagata uma o loʻo nofoia le DS 9".

DS 9 E-TAGA

E le tatau ona leai se avanoa i tua, faʻafetai i le DS 9 tele 2.90 m wheelbase, ae o fetu o nofoa. O nei mea e mafai ona faʻamafanafanaina, faʻamalo ma lomi , pei o luma, muamua i le vaega. O le totonugalemu pito i tua sa avea foi ma taulaiga o le DS Automobiles, o loʻo ufiufi i le paʻu, faʻapipiʻi avanoa e teu ai ma faʻamau USB, faʻaopoopo i le massage ma le faʻamalamalamaina o moli.

Personalization o se tasi foi lea o finauga a le DS 9, faatasi ai ma le "DS Inspirations" filifiliga, lea e ofoina atu le tele o autu mo totonu, o nisi ua papatisoina ma le igoa o tuaoi i le aai o Paris - DS Inspiration Bastille, DS Inspiration Rivoli, DS Inspiration Performance Line, DS Inspiration Opera.

DS 9 E-TAGA

E tele autu mo totonu. O iinei i le Opera version, ma Art Rubis Nappa pa'u ...

fa'amalologa fa'ata'ita'i

Na matou vaʻaia i le DS 7 Crossback ma o le a avea foi ma vaega o le auupega a le DS 9. O le DS Active Scan Suspension e faʻaaogaina se mea pueata e faitau ai le auala, tele masini - tulaga, accelerometers, powertrain - e faamaumauina uma gaioiga, sauniuni muamua. le susu o uili taʻitasi, ma amanaʻia le faʻaletonu o le fola. Mea uma e siitia ai tulaga mafanafana, i le taimi lava e tasi ma tulaga maualuga o le saogalemu.

Tekinolosi

Talu ai e le mafai ona i ai i se isi itu, ma i le faaopoopo atu o le pito i luga o le tele o le ituaiga, o le DS 9 e sau foʻi faʻapipiʻiina ma se auupega faʻatekonolosi mamafa, aemaise lava i latou e faʻatatau i fesoasoani avetaʻavale.

DS 9 E-TAGA

DS 9 E-TENSE Laina Fa'atinoga

I lalo o le igoa DS Drive Assist, o vaega eseese ma faiga e galulue faʻatasi (fesoʻotaʻiga faʻatautaia o le folauga, fesoasoani mo le tausiga o laina, mea pueata, ma isi), tuʻuina atu i le DS 9 le avanoa o le tulaga 2 semi-autonomous avetaʻavale (e oʻo atu i le saoasaoa o le 180 km / h. ).

O le DS Park Pilot e mafai ai ona e paka aunoa, pe a uma ona e iloa se nofoaga (e ui atu i ai i le 30 km / h) ma lana filifiliga e ala i le paʻi e le avetaavale. O le taavale e mafai ona paka tutusa pe i totonu o se herringbone.

DS 9 E-TAGA

I lalo o le igoa DS Saogalemu tatou te maua ai foi le tele o galuega fesoasoani fesoasoani: DS Night Vision (fa'afetai i le po i se meapueata infrared); DS Driver Attention Monitoring (taavale vaivai mataala); DS Active LED Vision (fetuuna'i i le lautele ma le lautele i tulaga avetaavale ma le saoasaoa o taavale); ma le DS Smart Access (fa'aoga i ta'avale ma telefoni).

O afea e taunuu ai?

Faatasi ai ma se faʻasalalauga lautele faʻatulagaina mo le vaiaso i le Geneva Motor Show, o le DS 9 o le a amata ona faʻatau atu i le afa muamua o le 2020. E leʻi faʻasalalau tau.

DS 9 E-TAGA

Faitau atili