E leai se mea e saogalemu. Skoda Tudor, o le faʻataʻitaʻiga o le a gaoia

Anonim

E ui ina i ai ni coupé i lona talafaasolopito, talu ona auai i le Volkswagen Group i le 90s, Skoda e leʻi "i ai lava le aia" e toe maua ai se tasi. Ae ui i lea, na latalata i lena. I le 2002 Geneva Motor Show, na ia tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga o se coupé, latalata tele i le gaosiga, le Skoda Tudor.

Na mafua ai le tautala ona o ona laina aulelei, e maua ai le ea o le Superb e aunoa ma faitotoa pito i tua ma faʻatasi ai ma le siʻusiʻu e naʻo le igoa faʻataʻitaʻi e aliali mai nai lo le numera numera. Na faʻaalia ai foʻi nisi elemene ma faʻamatalaga na amata ona faʻapipiʻiina faʻataʻitaʻiga o le lumanaʻi o le faʻailoga, o le mea sili ona lauiloa o le faʻaaogaina o le "C"-foliga pito i tua, lea o loʻo faʻaaogaina pea i aso nei.

O le Skoda Tudor o le taunuuga lea o se luʻitau na faia i le au faʻailoga, na faia ai le tele o talosaga - mai le Fabia pick-up i le Octavia convertible - ae o le coupé na sili ona puʻeina, ma faʻatupuina ai le faʻataʻitaʻiga atoa. ua tatou iloa. .

Skoda Tudor
I le 2002 na faʻamoemoe ai le Tudor mo moli faʻatasi ma se mamanu totonu "C" lea na faʻaogaina foi e isi Skoda.

O le Tudor o se faʻataʻitaʻiga galue, talu ai na faʻapipiʻiina le 2.8 VR6 ma le 193 hp mai le vaega Volkswagen. E ui lava i lona vavalalata i se faʻataʻitaʻiga gaosiga (o le pito i luma o le Superb, mo se faʻataʻitaʻiga), e leʻi gaosia lava.

O le Skoda Tudor o le a iu lava ina maua se nofoa i le falemataaga a Skoda i Mlada Boleslav lea e tu ai i aso nei. Ia… pe a tatou le aofia ai se mea itiiti na tupu i Initia.

Se fa'ata'ita'iga gaoia?

Na ave e Skoda le Tudor i lena atunuu Asia e faaali atu i se faleoloa i le lotoifale. I le faaiuga o le mea na tupu, ma e tusa ai ma le faailoga, "i lalo o tulaga mataʻutia", latou leiloa le prototype. Atonu na fiafia tele se tasi i le coupé na latou aveina.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ina ua maeʻa suʻesuʻega malosi na faia e pulega, na Skoda Tudor na faaali mai i se nofoaga o nofoaafi, ae na o ni masina mulimuli ane. Ae ui i lea, e leʻi maua lava le tusitala mataʻutia o le "leai".

Skoda Tudor
O totonu ole Skoda Tudor e toetoe lava tutusa ma le Skoda i lena taimi, ae faʻatasi ai ma teuteuga faʻapitoa, pe e le o se faʻataʻitaʻiga o se salon.

I le toe foʻi atu i le Czech Republic, o le Skoda Tudor e tatau ona toe faʻafouina atoa, o loʻo tumau nei i le falemataaga o le Czech brand. Ae paga lea, o le gaoi o taavale e masani lava… ae o se faleaiga faataitai?

Faitau atili