E te mana'o e su'e le Falemata'aga Porsche e aunoa ma lou alu ese mai lou fale? E matua faigofie lava…

Anonim

Ma'imau lou taimi. Fa'aalu se taimi e asiasi ai i lenei falemataaga mata'aga aua e aoga. O le asō o le a tatou asiasi i le Falemataaga o Porsche , o lo'o i totonu o le nu'u o le fa'ailoga, Stuttgart, Siamani.

E tolu fogafale e tumu i le talafaasolopito, lea e mafai ona tatou asiasi atu i nisi o mataupu sili ona matagofie i le talafaasolopito o Porsche, e le gata i pisinisi ma i tulaga tau taaloga.

Mai Dakar i le Formula 1, mai taʻaloga i tuuga tumau. E sili atu i le 70 tausaga o taunuʻuga e mafai ona e iloa i aso nei.

fogafale 1

fogafale 2

fogafale 3

E uiga i le tala faasolopito o le Porsche Museum

O le uluai Porsche Museum na tatalaina i le 1976 i tafatafa o le fale gaosi Porsche. Ose tama'i falemata'aga, e la'ititi le avanoa e fa'afale ai pe tusa ma le 20 fa'aaliga (fa'asolosolo).

Ona o tapula'a o lenei falemata'aga, na filifili ai le fa'ailoga e fausia se falemata'aga fou - lea na matou asia i le aso. O le vaega faʻaaliga e aofia ai le 5600 m2, faʻatasi ai ma le sili atu i le 80 faʻaaliga. O le falemataaga na mamanuina e Delugan Meissl Associated Architects. O avanoa faʻaaliga na mamanuina e HG Merz, o le sa auai foi i le fausiaina o le Mercedes-Benz Museum.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O Oketopa 17, 2005, na amata aloaia ai le fausiaina o le Porsche Museum. O Tesema 8, 2008, na mae'a aloaia ai galuega. Talu mai Ianuari 31, 2009, ua tatalaina ona faitotoa i tagata asiasi.

Falemataaga Fa'apitoa ile Ledger Automobile

I le tulaga na e misia ai nisi o tafaoga vaʻaia talu ai, o le lisi lenei o lenei Taʻavale Faʻapitoa:

  • O le asō o le a tatou asiasi i le Honda Collection Hall Museum
  • Su'e le Mazda Museum. Mai le 787B malosi i le lauiloa MX-5
  • McLaren Technology Center. Iloa "ituaiga fale" o le au a McLaren F1
  • (i fa'afouga)

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili