O le teine e 4-tausaga ua uma ona faia le tele o tapo i le Nürburgring nai lo (toetoe lava) matou uma

Anonim

E fa'apefea ona fa'auma e se teine e fa tausaga le matua le 250 lap o le Nürburgring a'o le to'atele o i tatou o lo'o va'ava'ai e fai le muamua?

Ia, o le tama o Analiese laitiiti o Robert Mitchell, o le pule o Apex Nuerberg, o se kamupani e tuuto atu i le lisiina o taavale mo… "tamomoe" i luga o le Nürburgring. Ma o le tele o taimi na malaga ai Analiese ma lona tama i nei malaga i le "seoli lanu meamata", ma luga o masini e mafai ai ona "lulu" tulivae o soo se tagata fiafia ...

Mai le Porsche 911 GT2 RS i le Ferrari 488 Pista, e ui atu i le McLaren 720S poʻo le BMW M2, ma sili atu "tauleleia" masini e pei o le Volkswagen Golf GTI, le SEAT Leon CUPRA 300 ma e oʻo lava i mea e leʻi mafaufauina, e pei o le Audi A8 poʻo le oʻo lava. a Volkswagen T6 - ituaiga e leʻi misi i le 250 laps o le Nürburgring na faia e le Analiese laʻititi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mo le 250 tausaga faamanatu, o le tama ma le afafine sa i luga o le Porsche 718 Cayman GTS ma e pei ona mafai ona e vaʻai i le vitio, e foliga mai na te iloa lelei igoa o piʻo taʻitasi i luga o le matagaluega e sili atu nai lo le toatele oi tatou. Ma o le mea sili o mea uma? O lo'o fiafia moni lava o ia… E foliga mai o le a sau se penisini i le lumana'i mai iinei…

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili