UPTIS. O pa'u Michelin e le tu'ia ua uma ona fa'ata'ita'i i luga o auala lautele

Anonim

E tusa ma le 20% o pa'u e gaosia i tausaga ta'itasi e lafoa'i fa'afuase'i ona o le tu'ia, leiloa o le mamafa ma fa'aletonu le ofuina ona o le sese o le mamafa o pa'u. E tutusa lea ma le 200 miliona o paʻu na lafoaʻi ma se mamafa e sili atu nai lo le Olo o Eiffel i Pale e 200 taimi. O tausaga uma.

O le taulaʻi atu i lenei faʻafitauli tumau, na tuʻuina atu ai e Michelin i le 2019 le UPTIS (Unique Puncture-Proof Tire System), o se faʻataʻitaʻiga lea i lena taimi ua uma ona i ai se vaitaimi atinaʻe pe a ma le sefulu tausaga ma ua uma ona gaosia le Tweel.

I le taimi nei, ma sili atu nai lo se isi lava taimi i lona faʻalauiloaina lautele, o le Michelin airless paʻu ua faʻataʻitaʻiina i luga o se MINI Cooper SE, e le "lima" o YouTuber Mr. JWW, o le na faʻamauina le aafiaga atoa i luga o le vitio:

E pei ona faamatalaina e Cyrille Roget, le faatonu o fesoʻotaʻiga faʻapitoa ma faʻasaienisi i le Michelin group, o le UPTIS e tuʻufaʻatasia le tele o laumei i le va o fafo ma totonu, faia mai le paʻu ma se mea manifinifi ae malosi tele o fiberglass, mo lenei paʻu. le mamafa o le taavale. Ina ia puipuia lenei mea fou, ua resitalaina e Michelin 50 pateni.

I le maeʻa ai o se faʻamatalaga muamua, lea na faʻamalamalamaina ai foi e Cyrille Roget i le UPTIS o le rims ma le paʻu o loʻo tuʻufaʻatasia atoatoa, i le faʻapotopotoina i luga o le laina gaosiga o paʻu, na ave ai e Mr. JWW le MINI eletise i luga o le auala ma lagona muamua le uiga o nei mea. pa'u e mafai ona ofoina.

michelin uptis pa'u ea leai se ea 1

Mo le taimi nei, o le UPTIS ua naʻo se faʻataʻitaʻiga galue, ae ua uma ona faʻailoa e Michelin o loʻo i ai fuafuaga e gaosia ma faʻaavanoaina mo tagata lautele, o se mea e ono tupu i le amataga o le 2024.

Faitau atili