GRID Talatu'u. Ta'aloga ta'aloga ta'avale moni e taunu'u mai ile 2022

Anonim

EA (Electronic Arts) ma Codemasters faatoa faʻaalia le latou isi taaloga e taulaʻi i le lalolagi o tuuga - GRID Legends.

O le taimi o le EA Play Live 2021 - o se koneferenisi numera lea na faʻaalia ai taaloga vitio fou a le kamupani Kalefonia - na faʻaalia ai e EA lana taʻaloga fou, GRID Legends, faʻaosofia e le lalolagi o tauvaga.

Mai ta'aloga ta'aloga eseese o lo'o i ai i le lalolagi o ta'aloga, GRID Legends e tu i fafo mo lana tala. I le faaopoopo atu i tuuga, o loʻo i ai le sao saʻo o se faʻataʻitaʻiga moni i le tala, lea e aofia ai Ncuti Gatwa, le tagata Peretania na lauiloa mo lona auai i le faasologa "Sex Education".

O le ā ua tatou iloa?

E tusa ai ma le EA, o le taaloga o le a mafai ai e ana au taaalo ona tauva i le silia ma le 130 kosi, e aofia ai taʻaloga taʻutaʻua i le lalolagi e pei o Brands Hatch ma Indianapolis. O le ai ai foi ala i nofoaga i le taulaga, i aai e pei o Lonetona ma Moscow.

E uiga i taʻavale o le a iai i le taʻaloga, e leai se mea na faʻalauteleina e le faʻailoga. Ae ui i lea, mai le taʻavale faʻalauiloa, e mafai ona tatou faʻamoemoeina le i ai o ituaiga eseese o taʻavale taʻavale, e aofia ai nofoa taʻitasi, ae faʻapea foʻi taʻavale taʻavale ma taʻavale taʻavale.

talatuu fe'avea'i

O se tasi o uiga o ia ituaiga o taaloga o le eseese o tuuga e mafai ona tatou filifili mai ai. O lenei taaloga o le a leai se eseesega, aua o le a mafai ona ulufale i tauvaga drift, e taʻua o tuuga "masani" ma e oʻo lava i tuuga faʻaumatia.

Le itiiti ifo, o lenei taʻaloga e mafai ona taʻalo i luga ole laiga, faʻatasi ma uo ma isi tagata taʻalo, lea o le a sili atu ona manaia ma tauva le feeseeseaiga mo le tulaga muamua.

O afea e taunuu ai?

A oʻo i le maketi i le 2022, o le a avanoa le taaloga mo le PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One ma le Xbox Series X|S.

Faitau atili