Amata malulu. Toyota GR Yaris ua sili atu nai lo le 300,000 iunite ... toetoe lava

Anonim

I le taimi lava e tasi e pei o iunite muamua o le Toyota GR Yaris o loʻo tuʻuina atu i Potukale, matou te iloa e sili atu i le 310 afe iunite o le faʻataʻitaʻiga ua uma ona faʻatau atu ... i Gran Turismo Sport.

Ose numera mata'ina i le tele o tulaga. E le gata pe a faʻatusatusa i le faʻatusatusaina o le 25,000 iunite e gaosia mai le faʻataʻitaʻiga moni, ae faʻapea foi pe a tatou vaʻaia o le sili atu i le 310,000 iunite faʻatau na tupu talu mai Novema 13th, o lona uiga, o le masina ma le afa, sili atu pe itiiti - o se manuia. , leai se masalo.

Mo faʻamoemoega faʻatusatusa, na faʻaalia foi e Toyota le faʻatauga o le GR Supra, o loʻo maua foi i le Gran Turismo Sport, lea ua uma ona faʻaputuina 1.8 miliona iunite, o se voluma e oʻo atu pe a tatou tuʻufaʻatasia faʻataʻitaʻiga mai tausaga 2019 ma 2020.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le Toyota GR Yaris e le gata e maua i Gran Turismo Sport, e mafai foi ona "pailate" i le WRC 9, i se Rally Concept version, faʻapitoa i le taʻaloga.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili