O lenei fa'ata'ita'iga fa'alilolilo Ford o le sui o le Mondeo?

Anonim

Va'aia e le to'atele o le sui "natura" a Mondeo, o le Ford Evos na vave ona ia vaaia lona sau i Europa ua tuu ese e le faailoga oval lanumoana. Ae ui i lea, o le seti o sipai-ata matou te aumaia ia te oe e masalosalo ai i le moni o lenei faʻamatalaga.

Na ave i Europa i saute, o nei sipai ata o loʻo faʻaalia mai ia i matou se faʻataʻitaʻiga o se Ford crossover lea, e ese lava pe leai, e tutusa lelei ma le Evos na fai mai Ford ... e leai se faʻaaliga Europa.

O le mea e sili ona ese, o lenei manatu Europa e foliga mai o loʻo tumau i le faʻamaoni i le faʻataʻitaʻiga o le sedan, ma lafoaʻi le fomu hatchback o le Evos o le a faʻatau atu i Saina. I luma, ma e ui lava i le tele o camouflage, e mafai ona matauina mea tutusa ma le faʻataʻitaʻiga na faʻaalia i le Shanghai Salon.

Ford Mondeo EVOS ROW 2

Pe le o taavale toso na “oti”?

O le mea e sili ona fia iloa e uiga i lenei faʻataʻitaʻiga o le mea moni o loʻo tuʻuina atu i se sedan format ma e le o se crossover masani. E tusa lava pe leʻo faʻamoemoe mo Europa, aisea e faʻataʻitaʻi ai e Ford se faʻataʻitaʻiga o se tino e oʻo lava i le maketi i totonu o le atunuʻu, le US, ua uma ona filifili e lafoai?

O le mea moni afai ei ai se mea e tasi e mafai e le faʻataʻitaʻiga o loʻo aliali mai i nei ata sipai e mafai ona fai, o le tuʻuina atu lea o masalosaloga. O le a fa'alauiloa pea e Ford se sui o Fusion i le US ma fa'aaoga auala Europa e fa'ata'ita'i ai? Pe ua na'o se isi fa'ata'ita'iga lea e fa'atatau i le maketi a Saina lea e fa'aauau ai pea le mana'omia o sedans? Mata o le faʻataʻitaʻiga lea o se faʻataʻitaʻiga mo Lincoln, le faʻailoga taugata a Ford i le US?

Ford Mondeo EVOS ROW 3

O tali i nei fesili e tatau lava ona umi se taimi, e tatau ona faʻatali mo Ford e faʻaalia nisi faʻamatalaga e uiga i ana fuafuaga ina ia mafai ai ona matou mautinoa poʻo fea faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamoemoeina e le faʻataʻitaʻiga o ana ata sipai matou te tuʻuina oe iinei. Se'ia o'o i lena taimi, matou te talia au fautuaga po'o le a le fa'ata'ita'iga Ford e ono fa'ata'ita'i.

Faitau atili