O lenei M5 e lautele atu auala ma uili tetele. O le a le mea o loʻo saunia e le BMW?

Anonim

Ina ua mavae sina taimi ua mavae, na matou vaaia ai ni ata mataʻutia o se BMW M2 e aunoa ma ni taʻavale, na toe tuʻuina mai e le Munich brand ia i matou se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi lilo, o le taimi lea e faʻavae i luga o le BMW M5.

Na maua i suʻega, o lenei faʻataʻitaʻiga e foliga tutusa ma le BMW M5 ua uma ona tatou iloa. Ae ui i lea, o se vaʻaiga vavalalata e faʻaalia ai nisi o eseesega e faʻaopoopo i le "mea lilo" o loʻo siomia ai lenei faʻataʻitaʻiga.

I le amataga, o le faʻalauteleina o faʻailoga o le uili pito i tua e faʻaalia ai le faʻalauteleina o auala e iloagofie. E le gata i lea, o uili eseese ma le faʻaaogaina o paʻu tetele i le pito i tua e tu i fafo: 295/35 R21 faʻasaga i le 285/35 R20 o le M5 CS/M5 Competition.

ata-espia_BMW M5 miula

E iloagofie le fa'alauteleina o le auala pito i tua.

A uma mea uma, o le a le mea e uiga i ai?

O le mea moni, o ala tetele pito i tua ma paʻu tetele i luga o lenei faʻataʻitaʻiga ua uma ona faʻatupuina ni manatu e uiga i le faʻataʻitaʻiga e ono suʻeina e le BMW.

O le mea sili ona faigofie (ma atonu e sili ona talafeagai) o le BMW e mafai ona faʻataʻitaʻiina se lomiga faʻapitoa BMW M5 e faʻalauiloa i le tausaga a sau e avea o se faʻamanatuga o le 50th anniversary o le BMW M. I le uma, ua uma ona fai mai le German brand e 2022 o le a avea ma se tausaga "faatumuina i mea e ofo ai" lea o le a tatalaina ai le tele o lomiga faapitoa.

ata-espia_BMW M5 miula
O le "faʻamaoniga" o le tele o fua o paʻu tua.

O le isi manatu o loʻo tuʻuina atu i luma, o nei ata sipai ua uma ona faʻaalia muamua suʻega auala mo le isi augatupulaga o le M5 (lea ua faʻatulagaina mo le 2024), faʻaaogaina le M5 o loʻo iai nei o se "suʻega miula", ae ua uma ona faʻavae i luga o le fausaga fou, o se mea masani i pisinisi tau taavale.

Ma le mea mulimuli, o loʻo i ai se isi avanoa, o le BMW o loʻo faʻataʻitaʻiina ni fofo fou / faʻataʻitaʻiga mo faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi, e faʻaaoga ai naʻo le tino o le sedan e "lifu".

Faitau atili