O le a le mea o loʻo faʻamoemoeina i le Toyota X prologue? Mo le taimi nei o loʻo i ai le matou teaser

Anonim

Fa'atulaga e fa'amuamua i le 9:00 i le taeao i le aso 17 o Mati (e mafai ona matamata sa'o), le Toyota X muamua na ia fa'atagaina o ia lava e fa'atalitali i se fa'ailoga aloa'ia.

E ui lava e itiiti se mea e mafai ona vaʻaia i le faʻataʻitaʻiga, o lamepa laititi e foliga mai e faʻalautele le lautele atoa o le pito i luma ma le leai o se grille e tu ese. O le isi itu fiailoa o lenei teaser o le, a itiiti mai i le tepa muamua, X prologue e foliga mai e faʻateʻaina le "vaʻaia tele" masani o faʻataʻitaʻiga, e taulaʻi i se vaʻaiga latalata i le gaosiga.

Ina ia iloa pe o le a le mea e uiga i ai, e mafai ona e matamata i le tatalaina o lenei faʻataʻitaʻiga ola, mulimuli i le sootaga o loʻo i lalo:

Ou te fia matamata i le Toyota X prologue presentation

O le a se mea e mafai ona e fa'amoemoeina?

E ui lava e leʻi faʻaalia e Toyota le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamoemoeina e le X prologue, o mea uma o loʻo faʻasino i ai o loʻo faʻamoemoeina le sui o Toyota Aygo, le tagata o le taulaga na mafua mai i le pisinisi faʻatasi i le va o Toyota ma le PSA muamua.

Ua uma ona faʻamaonia e le Iapani, o lona sui o le a avea nei ma ana lava mamanu ma o le a faʻavae i luga o le GA-B platform, tutusa ma le Yaris ma Yaris Cross.

Toyota GA-B
O le sui o Toyota Aygo o le a faʻaaogaina le taʻutaʻua lauiloa GA-B.

E le gata i lea, o le mautinoa o le mea moni o le a tumau pea le faamaoni i le afi afi (i le igoa o le faʻaitiitia o tau), ma na o le pau le mea e tatau ona fai o le iloa pe o le a iai se fesuiaiga faʻafefe.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le isi manatu fa'atatau i luga o le laulau - fa'atupuina i le leai o se mea'ai pito i luma - o lenei fa'ata'ita'iga o lo'o fa'amoemoeina le 100% eletise eletise fou a Toyota mo Europa, o se fa'ata'ita'iga e latalata i le RAV4 ma fa'avae i luga o le e-TNGA fou.

Faitau atili