SportClasse ave sina vaega o Potukale i le ata fou Porsche Classic

Anonim

Mai Potukale i le lalolagi. I le ata lata mai Porsche Classic fa'alauiloa vitiō o lo'o i ai le au fa'aPotukale e lua: Jorge Nunes ma André Nunes, o foliga o SportClasse , o se tasi o taʻutaʻua aʻoaʻoga toe faʻaleleia Porsche i Europa.

I se vitio e fiafia i lagona, lagona ma miti, e faigofie ona vaʻaia le i ai o Potukale ma SportClasse, o lona talaʻaga na toe foʻi i tua aʻo leʻi faʻavaeina, i le 1994.

Na amata uma i le 60s, ina ua faatauina e Américo Nunes (1928-2015), se Porsche 356 ua faaleagaina, lea na ia toe faʻafoʻisia i ona lava lima ma ave i tuuga. E iva siamupini a le atunuu i le saoasaoa ma le taamilomilo.

André Nunes ma Jorge Nunes, SportClasse
André Nunes (agavale) ma Jorge Nunes (taumatau), lua augatupulaga o loʻo i ai nei foliga o SportClasse. E mafai lava ona tatou vaʻai i le Porsche 911 e Américo Nunes i tua, lea na toe faʻaleleia i le lomiga na manumalo i le Rally Rota do Sol i le 1978.

Ua lauiloa o "Mr Porsche", Américo Nunes sa tumau faamaoni i le Stuttgart brand seia oo i le faaiuga o lana galuega umi o se avetaavale. Ma o lenei talatuu o loo ola pea e ala i lima o lona atalii, o Jorge, ma le atalii o lona atalii, o André. I le aofaʻi, e tolu augatupulaga ua tuʻuina atu i Porsche mo le silia ma le 50 tausaga. O se talatuu mamafa o loʻo ola pea ma i le soifua maloloina lelei, i Rua Maria Pia, Campo de Ourique, Lisbon.

Ma o lea ua faʻaola e le Porsche Classic i se vitio e mafai ona faia soʻo se "petrolhead" kusi pa.

O le SportClasse 356 Outlaw

I lenei ata fou Porsche Classic e mafai ona tatou vaʻaia se 356 faʻapitoa i le gaioiga, o le SportClasse 356 Outlaw, o se masini mataʻina i tulaga uma, lea na tatou vaʻaia (Taʻavale Taʻavale) "tupu" i le gasologa o le lua tausaga. Mai lona taunuu mai, o loʻo avea pea ma 1955 pre-A Porsche 356, lea na vaʻaia ni aso sili atu, i lona toe faʻaleleia ma suiga o se sili atu "fouvale" 356.

O Razão Automóvel o loʻo i ai lona fale i le avanoa lava lea e aumai ai e SportClasse le Porsche o isi taimi i le ola, pe toe faʻaleleia lona susulu muamua poʻo le siitia i se isi tulaga - o le 356 Outlaw o se tasi o na mataupu.

O le 2018 na maua ai e Guilherme Costa le avanoa e faia ai le suʻega muamua o le auala i le SportClasse's 356 Outlaw. O le isi vitio o Razão Automóvel e le misia:

Faitau atili