O le Ford Focus ua uma ona iai le afi Ecoboost Hybrid. O a eseesega?

Anonim

Ina ua maeʻa le Fiesta, o le taimi lea a le Ford Focus e "tuu atu" i tekinolosi faʻafefiloi, faʻaipoipo i le 1.0 EcoBoost manumalo i le 48V mild-hybrid system.

Faatasi ai ma le 125 poʻo le 155 hp, e tusa ai ma le Ford, o le suiga sili atu ona mamana o le 1.0 EcoBoost Hybrid e mafai ai ona faʻasaoina e tusa ma le 17% faʻatusatusa i le 150 hp version o le 1.5 EcoBoost.

Ua uma ona faʻaaogaina e le Ford Fiesta ma le Puma, o le 1.0 EcoBoost Hybrid o loʻo vaʻaia se tamaʻi afi eletise e faʻamalosia e 48V lithium-ion maa e suitulaga i le alternator ma le starter.

Ford Focus Mild-Hybrid

E faapefea ona galue lenei faiga?

E pei o le Ford Fiesta ma Puma, o le mild-hybrid system e lua auala e fesoasoani ai i le afi afi:

  • Muamua o le sui o le torque, tuʻuina atu i le 24 Nm, faʻaitiitia le taumafaiga a le afi afi.
  • O le lona lua o le torque supplement, faʻaopoopo le 20 Nm pe a uma le afi afi - ma e oʻo atu i le 50% sili atu i le maualalo o suiga - faʻamautinoa le faʻatinoga sili ona lelei.
Ford Focus male fa'ato'aga

O le a se isi mea fou e aumaia?

I le fa'aopoopoina i le faiga fa'afefete vaivai, o le Ford Focus o lo'o i ai ni nai fa'afouga, aemaise lava i le tulaga fa'atekonolosi, o le mea aupito sili ona fou o le meafaifa'aili numera.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Fa'atasi ai ma le 12.3", o le meafaifa'aili fou o lo'o i ai fa'ata'ita'iga fa'apitoa mo fa'aputuga vaivai. O le isi mea fou o le faʻamalosia o fesoʻotaʻiga ma le ofo masani o le FordPass Connect system, lea o le a faʻaalia ai le "Local Hazard Information" i le faaiuga o lenei tausaga.

Ford Focus male fa'ato'aga

Mulimuli ane, o loʻo i ai le taunuu mai o se tulaga fou o meafaigaluega, e taʻua o le Connected. Mo le taimi nei, e le o iloa pe o le a oʻo atu i Potukale.

O le isi e le o iloa o loʻo tumau pea le aso na taunuu ai le Ford Focus EcoBoost Hybrid fou i Potukale ma lona tau i le maketi a le atunuʻu.

Faitau atili