Fa'atoa fa'ailoa mai. Ole Volvo V60 fou ile 5 mea taua

Anonim

Fa'avae i luga ole SPA fou a Volvo (Scalable Product Architecture) - fa'aaogaina i le 90 Series ma New XC60 fa'ata'ita'iga - o le Volvo V60 fou ua fa'aalia i le lalolagi atoa e ala i le Facebook.

O le fa'ata'ita'iga lona lua lea i le fa'asologa 60 aiga - o le muamua o le SUV XC60 - ma o le a avea ma fa'ailoga sili ona maualuga i le Geneva Motor Show. Seʻi o tatou iloa i vaega taua e 5:

1. Tuafale o Volvo V60

Mama ma fa'atinoga. O faʻatasi ai ma nei faʻamatalaga e lua o loʻo faʻamatalaina ai e le Swedish brand laina o le Volvo V60 fou.

Fa'atoa fa'ailoa mai. Ole Volvo V60 fou ile 5 mea taua 3008_1

Volvo V60 Fou i fafo

"O le V60 o loʻo i ai se matafaioi taua mo Volvo. E faʻamamaina, o loʻo i ai se mamanu sili aʻo ofoina atu galuega e le mafaatusalia ma le faʻaogaina."

Robin Page, Sui Peresetene Sinia, Design Volvo Cars

O foliga vane ma'ale'ale o le itu e fa'amamafa ai uiga ta'aloga a le veni, fa'atasi ai ma le spolier taualuga e fa'amalosia ai lona natura malosi. O le fa'asinomaga fou o Volvo o lo'o fa'amamafaina malosi i le fa'alava fou i luma ma moli pito i luma ma tua.

Volvo V60
Na mana'o le au faufau a Volvo i le V60 fou e pei o se vaega o le mamanu Scandinavian.

2. totonu

I totonu, i le faaopoopo atu i popolega masani i tulaga o le mafanafana ma le ergonomics, na galulue tagata mamanu o le ituaiga e ofoina atu se fale susulu, mama ma faatulagaina.

Volvo V60
O totonu ole Volvo V60 2018 fou.

O le filifiliga o meafaitino e foliga saʻo foi, e faʻamaonia ai le mamanu taimane i luga o faʻatonuga faʻamau i le ogatotonu.

O nofoa pito i luma ua mamanuina e tusa ai ma suʻesuʻega ergonomics aupito lata mai a Suetena ma ofoina atu le tele o fetuunaiga. I le pito i tua, o le potu malolo limafoai, fesoasoani i le i ai o le faʻaogaina otometi o le tau, faʻamautinoa o tagata uma o loʻo i ai e malaga i le mafanafana.

Volvo V60

Volvo V60 fou i totonu

O le ogalaau, faʻatasi ai ma le malosi o le 529 lita, o se faʻamatalaga i le vaega, e leai se faʻalavelave mai le faʻamalo i tua, e fai si lautele e mafua ai se avanoa e faigofie ona faʻaogaina mea tetele ma le masani.

O le tailgate eletise e mafai ai ona e tatalaina pe tapuni e faʻaaoga ai se faʻamau i luga o le mea faigaluega a le taavale poʻo luga o le siʻusiʻu lava ia.

Fa'atoa fa'ailoa mai. Ole Volvo V60 fou ile 5 mea taua 3008_5
O lo'o avanoa ma se galuega e leai ni lima e mafai ai ona e tatala ma tapuni i le na'o le fa'agaoioiina o lou vae i lalo o le pa'u pito i tua.

3. Puipuiga

Ole Volvo V60 fou e fa'asoa ana tekinolosi saogalemu ma fa'ata'ita'iga aupito lata mai a le fa'ailoga ma e fa'apipi'iina i se pusa fa'apitoa, e tu'ufa'atasia ai faiga fa'agaoioi ma le saogalemu. Faatasi ai ma i latou o se lalolagi muamua: le Fa'amama'i o lo'o sau ma taofi.

Volvo V60

O lenei mea fou e mafai ona iloa ai taʻavale o loʻo taʻavale faasaga i le V60, faasaga i le saito. Afai e le mafai ona 'alofia se fete'ena'iga, e otometi lava ona loka e lenei faiga le V60 ma saunia fusipa'u pito i luma e fesoasoani e fa'aitiitia le a'afiaga o se fa'alavelave.

Fale Saogalemu

O le tuʻufaʻatasia o uiga eseese o le sila ma le alumini, o le fale taʻutaʻua o le saogalemu (o loʻo i ai i Volvo talu mai le 1947) o le a faʻamautinoa ai le faʻamautuina o le fausaga e manaʻomia pe a tupu se faʻalavelave.

O nei faiga ua fa'atasia e le ua leva ona iloa Fesoasoani Tausia Lane (fa'atonu lemu le ta'avale i lona ala), Fa'aitiitia le auala (faiga e mafai ona iloa ai se alu ese mai le auala ma toe tuʻu le taavale i luga o le auala), BLIS (lapataiga tauaso), Pulea Fa'atonu Aveta'avale (taofia o le vaivai), ma mulimuli ane le Fesoasoani pailate (lea e ofoina semi-autonomous ave taavale e oo atu i le 130 km/h).

Fa'atoa fa'ailoa mai. Ole Volvo V60 fou ile 5 mea taua 3008_7
Volvo V60 Fale Saogalemu.

4. Aveta'avale/ta'avale

E mana'o Volvo e siitia le tulaga maualuga o le Volvo V60 fou, ma o lea na fa'agasolo ai le fa'aogaina o le SPA fa'apitoa mo lenei fa'ata'ita'iga.

Fa'atoa fa'ailoa mai. Ole Volvo V60 fou ile 5 mea taua 3008_8
Tala'aga.

I le pito i luma, o le ta'aloga ta'aloga fa'atasi ai ma le fa'ata'ita'iga o le wishbone fa'alua e maua ai le feso'ota'iga sili i le va o le pa'u ma le auala. I le pito i tua, o le axle pito i tua o lo'o fa'aalia ai se fa'apogai laula'au fela'ena'i e fai mai mea mama tu'ufa'atasi ma fa'ata'atia fa'apitoa e maua ai se ta'aloga ta'aloga e aunoa ma le fa'afefeteina o le ta'avale mafanafana.

Inisinia

I le amataga o lona gaosiga, o le a maua le V60 fou i D3 (150hp) ma D4 (190hp) tiso ma T5 (250hp) ma T6 (320hp) afi penisini.

Fa'atoa fa'ailoa mai. Ole Volvo V60 fou ile 5 mea taua 3008_9
O filifiliga fou o le a faʻaalia i se taimi lata mai, e aofia ai afi eletise.

E leai lava se aso fa'atau aloaia, ae o le Volvo V60 fou e tatau ona o'o atu i le maketi i totonu o le atunu'u a'o le'i o'o i le fa'ai'uga o le tausaga.

Faitau atili