Hyundai i20 N. 204 hp, pusa ta'avale ma le va'aiga fa'atatau ile Ford Fiesta ST

Anonim

O le i30 N o se faʻateʻia fiafia ma manuia, o lea e maualuga tele le faʻamoemoe mo le fou Hyundai i20 N lea o loo matou talanoa atu ai ia te oe i le aso, lea na faaaoga ai le fua e tasi e pei o lou “uso” matua.

Mai le amataga, o faʻamoemoega vaʻaia na matou faia i le faʻataʻitaʻiga fou a Korea i Saute ua faʻamaonia, ma o le tasi lea o loʻo faʻaaogaina se foliga e le faʻafitia ai le musumusuga a le Hyundai i20 lena tuuga i le WRC.

O le mea lea, i le pito i luma o loʻo i ai se matou faʻailoga faʻapipiʻi faʻatasi ai ma le tele o faʻaogaina o le ea, o se mea faʻaleagaina ma, ioe, o le "faʻatagaina" logos. I le itu, o sills fou e tu i fafo, ae o le pito i tua tatou te maua ai se diffuser fou, o se ta'avale lapo'a tele ma se mea leaga - e foliga mai o se apa'au - e le tele se aitalafu i le mea o loʻo faʻaaogaina i le WRC.

Hyundai i20 N

I totonu, o le i20 N fou o loʻo faʻaalia nofoa taʻaloga ma se ulu faʻapipiʻi, o se uili faʻapitoa ma le atigipusa faʻapipiʻi ma faʻamatalaga i le lanumoana masani a le Hyundai's "N" vaega. I luga o le laulau meafaifaaili numera, o sone mumu o le tachometer e eseese e tusa ai ma le vevela afi.

O le a le mea o lo'o i lalo o le pulou?

I lalo o le pulou o le Hyundai i20 N fou matou te maua ai le 1.6 l fa-cylinder turbocharger e maua ai le 204 hp ma le 275 Nm, numera e tuʻu ai i luga o le 200 hp ma le 290 Nm o le Ford Fiesta ST.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Faʻatasi faʻatasi ma se pusa faʻataʻitaʻi ono-saosaoa ma se pito mulivae otometi, o lenei afi e mafai ai e le i20 N ona faʻaosoina le 1190 kilokalama o le i20 N e oʻo atu i le 100 km / h i le na o le 6.7s ma oʻo atu i le maualuga maualuga o le 230 km / h .

E ui ina i ai i isi faʻataʻitaʻiga Hyundai, i le i20 N lenei afi e le gata na maua ai se turbo fou ma intercooler ae o loʻo faʻapipiʻiina foi ma le CVVD (Continuously Variable Valve Duration) tekinolosi.

Hyundai i20 N

Dynamic (matua) galue

E pei ona e faʻamoemoeina, o le i20 N's 204 hp e lafo i uili pito i luma. Ina ia fesoasoani ia i latou i le galuega o le tuʻuina uma i luga o le eleele, e le gata ina faʻapipiʻiina e le Hyundai le taʻaloga sili ona lelei o le i20s ma le Launch Control, ae e ofoina atu foʻi se faʻailoga faʻapitoa e lokaina ai (le N Corner Carving Differential).

Hyundai i20 N

E pei o le i30 N, o le Hyundai i20 N fou o loʻo faʻapipiʻiina foi i auala taʻavale e lima: masani, Eco, Sport, N ma N Custom. N Custom e mafai ai e avetaavale ona filifili Eco, Normal, Sport poʻo Sport + faʻamatalaga mo vaega eseese.

Mulimuli ane, o loʻo i ai pea i le mataupu faʻamalosi, na faʻamalosia e Hyundai le i20 N chassis i 12 tulaga eseese, aumaia ni faʻalavelave faʻafuaseʻi fou, puna fou ma pa faʻamautu fou. E fa'aopoopo i ai se fa'ameamea ma taofi fa'aopoopo e 40 mm le lautele.

Hyundai i20 N

O afea e taunuu ai ma e fia le tau?

Faʻapipiʻiina i le Hyundai SmartSense system, o le i20 N fou o loʻo faʻaalia meafaigaluega e pei o le faʻaogaina o le folau e faʻavae i luga o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le vaʻavaʻa, faʻatasi ai ma le faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻatasi ma le vaʻavaʻavaʻavaʻavaʻa ma le suʻeina o le uila, faiga faʻaleleia o laina, ma isi.

Mo le taimi nei, o le tau ma le aso na taunuu mai ai le Hyundai i20 N fou i la tatou maketi e le o iloa.

Hyundai i20 N

A oʻo mai ia i matou, o le taga lea e tatau ona faʻafeiloaʻi e le i20 N:

Faitau atili