Aston Martin DBX Hybrid i suʻega i le Nürburgring ma se ... 6-cylinder AMG

Anonim

Aston Martin ua toe foi mai i le Nürburgring ma ina ua uma ona "suʻeina" se taʻaloga taʻaloga o le Vantage - lea e mafai ona taʻua o le Vantage RS - ua matou mauaina nei le mea o loʻo folafola mai e avea ma se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona lelei o le SUV a le ituaiga, le Aston Martin DBX Hybrid.

I le tepa muamua, e foliga mai o se DBX masani, ae o le pepa faʻapipiʻi samasama e faʻamaonia ai o se taʻavale hybrid. Ae o ata eseese o lenei faʻataʻitaʻiga o suʻega o loʻo galue i luga o le tala faʻa-Siamani auala e mafai ai ona tatou vaʻai e na o le tasi le itu (taumatau) o loʻo i ai se uafu sapalai.

Mo lenei mafuaʻaga, e mafai ona tatou faʻapea o le muamua eletise o le SUV taʻaloga o le Gaydon brand o le a avea ma moli moli, o lona uiga, o le ai ai se faʻaogaina 48 V faiga.

ata-espia_Aston Martin DBX Hybrid 14

Ae ui i lea, o mea uma e faʻaalia ai o le a faʻalauiloa foi e Aston Martin se faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi - faʻavae i luga o se Mercedes-AMG twin-turbo V8 - o lana SUV taʻaloga i le lumanaʻi (tala tala i le 2023), ina ia mafai ai ona tauva ma faʻataʻitaʻiga e pei o le. Porsche Cayenne E-Hybrid po'o Bentley Bentayga Hybrid.

E moni, mo le taimi nei, o lenei fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga e le'o fa'aalia ai so'o se suiga fa'alelei e fa'ailogaina ai mai isi “uso” fafaga na'o se afi afi. O suiga la i lenei fa'aliliuga e na'o masini.

ata-espia_Aston Martin DBX Hybrid 7

Ae, o matou tagata pueata sa i ai i le ala lea na latou "puʻeina" lenei faʻataʻitaʻiga i suʻega fai mai o le leo o le afi e ese mai le DBX masani, lea na faʻataʻitaʻiina foi i le Nürburgring, lea e na o le faʻamalosia o le manatu e faapea i totonu. nofoaga o le 4.0 lita twin-turbo V8 e mafai ona tatou maua se 3.0 lita twin-turbo ono-silinder i-laina Mercedes-AMG, e tutusa ma le tasi o loo maua i le AMG 53.

E na'o lo tatou fa'aauau pea ona mulimulita'ia le atina'eina o lenei DBX Hybrid, lea o le a tu'uina atu e Aston Martin i le isi tausaga.

Faitau atili