Ua maua! O le afi fou a le Mazda 6-cylinder e faʻaalia (i se vaega)

Anonim

O le pepa o loʻo otootoina ai faʻamatalaga tau tupe mo le kuata mulimuli (Iulai ia Setema 2020) e Mazda o loʻo faʻaalia ai foi se mea e ofo ai: mo le taimi muamua na mafai ai ona matou vaʻaia (vaega) o le afi fou i-laina ono-silinder afi faalauiloa i le 2019.

O le afi fou o loʻo faʻaalia i se ata faʻaalia o loʻo faʻaalia ai se tasi o itulau o le faʻaaliga ua tuʻuina atu i le "Faʻafaigaluegaina e siitia ai le tau o igoa (Tekinolosi / Oloa). I luga o lena autu matou te aoao atili ai e uiga i mea o le a tupu i le isi lua tausaga i Mazda ma tua atu - mai le tuʻufaʻatasia o le Mazda Connect 2 i nisi faʻataʻitaʻiga (CX-5, CX-8 ma CX-9), i le faʻaleleia o masini o loʻo iai (e le fa'amaonia) ma le i-Activsense (fesoasoani aveta'avale).

Ae o le mea e sili ona manaia o tala fou e uiga i afi fou ma fausaga o le a tatou vaʻaia seʻia oʻo i le 2022, faʻatasi ai, o le laina fou ono-silinder afi e pei ona e vaʻaia i lalo:

Mazda Motors 2021
I pito o le ata o lo'o i totonu-laina ono-silinder ulu ogalaau. Faatasi ai ma i latou e mafai ona tatou vaʻai i le fa-silinder fou i-laina longitudinal tulaga ma le plug-in hybrid powertrain.

o le a le isi mea

O le pepa o lo'o fa'aalia ai o le a tolu i-laina afi ono-silinder: lua penisini ma le tasi tiso. O le penisini lona lua o le a faʻaogaina le Skyactiv-X tekinolosi ua uma ona tatou iloa i se tasi o le 2.0 l fa-silinder afi e faʻamalosia le Mazda3 ma le CX-30.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mazda's fou ono-kosi i-laina o le a sau foi ma se fausaga fou o le taavale i tua-uili (e mafai ai foi ona ta'avale fa-uili) lea, e foliga mai, o le a avea ma sui o le Mazda6, faapea foi ma se coupe e mafai - uma e faamoemoeina e. le Vision Coupe concepts ma le RX Vision - ma e oo lava i le sui o le CX-5.

Mazda Vision Coupe
Mazda Vision Coupe, 2017

Ole fausaga fou ole ta'avale uili pito i tua ole a tele atu fa'aola eletise. O le ai ai afi fa'agogo i le laina fa'alava fa'atulagaina (fa'aalia fo'i i le ata pito i luga). Seia o'o mai i le taimi nei, na'o le MX-5 na i ai lenei fa'atulagaga (fa-silinder afi i luma o le tulaga umi ma le uili tua), lea o le a fa'alauteleina i le fausaga fou.

E tatau foi ona maitauina o faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi e faʻavae i luga o lenei fausaga fou o le a faʻapipiʻiina i se faiga faʻaogaina 48 V (o le Mazda3 ma le CX-30 e iai le 24 V) ma o le ai ai foi se avanoa mo se plug-in hybrid (le afi). + felauaiga i le ogatotonu o le ata). O taumafaiga eletise a Mazda seia oʻo i le 2022 o le a faʻaopoopoina atili i le faʻaogaina o le afi Wankel e fai ma faʻalautele lautele - faʻamoemoe e oʻo atu i le MX-30 i le 2022 ma e ono oʻo atu i nisi faʻataʻitaʻiga.

Tele tala fou

Afai o le va'aiga i totonu o laina ono-silinder afi e maua uma le mafaufau, o tala fou mo le lumana'i lata mai o Mazda e le muta ia i latou. O le a tatou vaʻai i foliga e pei o faʻafouga i luga ole ea o loʻo oʻo mai i Mazda ma isi e fesoʻotaʻi ma fesoʻotaʻiga, ma mo le vaitaimi o le post-2022 ua uma ona faʻasalalau e le faufale o loʻo galue i luga o se faʻavae fou mo ana eletise e sosoo ai.

E ui lava i faʻaiʻuga tau tupe o le kuata mulimuli na faʻaalia numera leaga, o se taunuuga o le faʻamaʻi o loʻo tatou oʻo uma i ai, ma le leiloa e tusa ma le 212 miliona euros, tatou te le o vaʻaia, i tausaga a sau, le faʻagesegese o le saoasaoa - fou atinaʻe e foliga mai e le o misi mo le gaosiga.

E pei o isi tagata uma i totonu o le alamanuia, Mazda o loʻo faʻaleleia ma toe iloilo faiga (i le gaosiga tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga) e feagai ai ma taunuuga o Covid-19 - o se tasi o sini o le toe iloiloga o ana fuafuaga na ia faʻaalia o le. fa'aititia le vaeluaga - ae leai se suiga mai le aofa'i na tu'uina atu i tupe fa'afaigaluega ua uma ona fa'ai'uina i luma o le Covid.

Faitau atili