Kia Proceeding. O ata va'ai o lo'o fa'atalitali i le "fufuluina o mata" mulimuli ane i lenei tausaga

Anonim

Ina ua matou vaai i ai mo le taimi muamua, i le 2018, o le Kia Fa'aauau faateia i lona foliga susu ma stylized ma le igoa - Faʻaauau, seia oʻo i lena taimi, o le igoa o le tolu-faitotoa version o le Ceed ma o lea ua fesoʻotaʻi ma se van stylized.

I le taimi nei, i le lata mai o le tolu tausaga, ua uma ona saunia le faʻafouga - e pei o nei ata sipai i le faʻaaliga faʻapitoa a le atunuʻu - ma e faʻamoemoe o le a faʻaalia aloaia mulimuli ane i lenei tausaga. E mautinoa lava, o lenei "fufulu foliga" ma le faʻafouina o le laina e tatau ona faʻalautele atu i isi vaega o le Ceed.

O le pito i luma ma le pito i luma o lenei faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o loʻo ufiufi, faʻatagaina oe e mate po o fea vaega o le a taulaʻi ai suiga vaaia. E ui lava i lea, na mafai ona matou vaʻavaʻai i se faʻasologa o atinaʻe e tolu-dimensional pe a faʻatusatusa i le taimi nei, lea o le a faʻapipiʻiina i bumpers fou.

2021 Kia Fa'aauau ata sipai

I le pito i tua, a itiiti ifo i le amanaia o lenei faʻataʻitaʻiga ma le mea itiiti o loʻo faʻaalia, e leai ni eseesega, e ui lava o le "autu" o le optics e mafai foi ona suia. I le avea ai o se fia iloa, ua mafai ona vaʻai i le logo fou ma sili atu le faʻailoga o le South Korean brand i luga o uili o lenei Kia Proceed.

I totonu, ma e tusa ai ma atinaʻe fou a le faʻailoga, o talafou e tatau ona taulaʻi, sili atu i mea uma, i luga o le tekinolosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻalauiloaina o le suiga fou o le UVO Connect infotainment system, lea e tatau ona faʻatasi ma se paʻi paʻi fou ma lapoa.

2021 Kia Fa'aauau ata sipai

lalo o le pulou

Ona o le vavalalata faʻapitoa i le Hyundai i30 (lea na faʻafouina foi i le tausaga talu ai), o faʻafouga i le fanua o powertrains mai Proceed (ma le isi vaega o le aiga Ceed) e tatau ona atagia mai ai.

Aemaise lava, o le faʻaopoopoina o faiga faʻaogaina 48 V i masini ua leva ona iloa, e taʻua o le 1.0 T-GDI ma le 1.6 CRDI; faʻapea foʻi ma le faʻalauiloaina o le 160 hp 1.5 T-GDI 48 V fou. I le pito i luga e tatau ona faʻaauau pea ona nofo i le 1.6 T-GDI ma le 204 hp.

2021 Kia Fa'aauau ata sipai

Kia Ceed SW ma XCeed o lo'o aofia i totonu o la la'asaga ta'itasi se fa'apipi'i plug-in variant, ma o lo'o va'ai pea pe fa'aopoopoina lea filifiliga i Fa'agasolo i lenei fa'afouga.

Faitau atili