Fa'atolu taimi. O lo'o fa'amoemoe le Audi i le lumana'i tuto'atasi ma fa'ata'ita'iga e tolu

Anonim

Audi faatoa faʻaalia le ata muamua o faʻataʻitaʻiga e tolu o le a faʻaalia i le isi 12 masina.

O lenei faʻasalalauga - i foliga o ni ata se tolu - na faia i luga o Linkedin e le sui peresitene o Audi Henrik Wenders ma le faʻailoga sili o le faʻailoga, Mark Lichte.

Faʻaigoaina Sky Sphere, Grand Sphere ma Urban Sphere, o nei faʻataʻitaʻiga e tolu o le a avea ma vaega o le galuega a Audi's Artemis, lea o le a faʻatupuina ai se faʻataʻitaʻiga eletise fou i le 2024.

I se vitio na lomia i luga o le YouTube channel a Audi, na faamatala ai e Henrik Wenders ma Mark Lichte o nei manatu e tolu o le "Audi le mautonu" ma latou faasino atu le ala i le lumanai o le feoai, lea e tatau ona aofia ai taavale tutoʻatasi.

O le manatu muamua o le Sky Sphere, o se coupé e lua-faitotoa ma se pulou umi, maualalo taualuga ma uili latalata i pito.

Audi Grand Sphere
Audi Grand Sphere

O le Grand Sphere o loʻo faʻaalia o ia lava o se ituaiga o sedan tele, faʻatasi ai ma se faʻamatalaga vave (e tutusa ma le A7 Sportback) faʻatasi ai ma Lichte o loʻo faʻamatalaina o loʻo i ai se "foliga sili" e fatuina ai se "aafiaga mauoa mo lagona uma" .

Audi Urban Sphere
Audi Urban Sphere

Mulimuli ane, Urban Sphere, o se faʻataʻitaʻiga - e foliga mai o se SUV / Crossover tele - e mafai ona vaʻaia o se "avanoa tumaoti i totonu o le taulaga" o le "numera, agafesootai, faatofu ma totonugalemu i tagata".

Audi o le a siitia le veli i luga o nei faʻataʻitaʻiga e tolu i nai vaiaso o lumanaʻi ma ua uma ona faʻamaonia o nei manatu o le a taʻitaʻia ai se faʻataʻitaʻiga eletise e faʻalauiloa i le 2024.

Faitau atili