O le a le toe fa'aogaina e Volvo le pa'u i ana ta'avale eletise 100%.

Anonim

A maeʻa ona faʻasalalau e oʻo atu i le 2030 o faʻataʻitaʻiga fou uma o le a 100% eletise, Fa'atoa fa'ailoa mai e Volvo o le a fa'aumatia mea pa'u mai ana ta'avale uma.

Mai le taimi nei, o faʻataʻitaʻiga fou uma 100% eletise mai le Swedish brand o le a leai ni vaega paʻu. Ma o le siitia atu o Volvo i se laina eletise uma i le 2030 o lona uiga o Volvo uma i le lumanaʻi o le a 100% e leai se fulufulu.

E oʻo atu i le 2025, ua faʻamaonia e le kamupani Suetena o le 25% o mea e faʻaaogaina i ana faʻataʻitaʻiga fou o le a faia mai se mea ola poʻo le toe faʻaaogaina.

volvo C40 toe fa'aleleia

O le C40 Recharge, lea ua uma ona fa'atau atu i lo tatou atunu'u, o le a avea ma ta'avale muamua a le fa'ailoga e le fa'aogaina ai le pa'u, e fa'aalia ai ie ie mai mea toe fa'aaogaina (pei o le PET, fa'aaogaina i fagu inu suamalie, mo se fa'ata'ita'iga). fa'apogai olaola, e afua mai i vaomatua i Suetena ma Finelani ma fa'agata toe fa'aaogaina mai fale gaosi uaina.

Volvo Cars o le a faʻaauau pea ona ofoina atu filifiliga faʻafefiloi fulufulu mamoe, ae naʻo le au faʻatau oloa e faʻamaonia e nafa, aua "o le a siaki e le kamupani le amataga ma le soifua manuia o manu e fesoʻotaʻi ma lenei sapalai atoa".

volvo mea tau siosiomaga

Volvo faʻamautinoa o le a "manaʻomia foʻi le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o otaota mai le gaosiga o lafumanu e masani ona faʻaaogaina i palasitika, paʻu, lubricants poʻo mea faʻapipiʻi, pe o se vaega o mea poʻo se vailaʻau i le gaosiga o le gaosiga poʻo le togafitiga o meafaitino. ”.

volvo C40 toe fa'aleleia

"O le avea o se faʻailoga taʻavale alualu i luma o lona uiga e manaʻomia ona tatou faʻatalanoa vaega uma o loʻo aʻafia i le faʻaauau ae le naʻo le CO2 emisi. Ole su'esu'ega fa'atatau ose vaega taua tele o lenei galuega, e aofia ai le fa'aaloalo mo le soifua manuia o manu. O le taofi o le faʻaogaina o le paʻu i totonu oa tatou 100% taʻavale eletise o se laasaga taua i le foia o lenei faʻafitauli. O le sailia o oloa ma mea e lagolagoina ai le soifua manuia o manu e mautinoa lava o se luitau, ae e le o se mafuaaga e fiu ai i le faia. Ose mafuaaga aoga lea.

Stuart Templar - Volvo Cars Global Sustainability Director

Faitau atili