Honda CRX national e na'o le 17 kilomita e su'e ai se tagata fou

Anonim

O LE Honda CRX tumau pea o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona faʻataʻitaʻiina o le faʻailoga Iapani. Ma afai e masani ona i ai i tala fou mo lona malosi ma le faʻamaoni, o lea ua avea nei ma faʻataʻitaʻiga mo mafuaaga eseese.

O le 1990 national Honda CRX na faatoa faʻatau atu i Potukale, lea na "malolo" talu mai le aso na tuʻua ai le Honda dealership, i Lisbon, i luga o le 30 tausaga talu ai.

Talu mai lena taimi, o lenei taʻutaʻua taʻaloga taʻavale Iapani na o le 17 kilomita ma atonu o le CRX e sili ona maualalo le maila i le lalolagi.

O le talafaasolopito o lenei Honda CRX

O mafua'aga o le fiafia i lenei iunite e manino lava: o le sailia o se ta'avale e silia ma le 30 tausaga le matua, e na'o le 17 kilomita le fausiaina ma o le mea muamua o se mea fa'apitoa. Ae e iai isi mea: o lenei coupé Iapani e naʻo le tasi le pule.

Honda CRX 1990 Potukale

E le gata i lea, o mea faʻapipiʻi o loʻo salalau solo i le tino, o loʻo tumau pea, o isi faʻamaoniga o lenei Honda CRX 31-tausaga e ... fou. O faʻamaumauga i luga o faʻamau fale e faʻaalia e pei o le aso muamua - o nisi o latou atonu e leʻi faʻaaogaina.

I fafo, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le tino mama, o pulou faʻataʻitaʻi ma uluai paʻu e tu ese. Ma e ui lava o le paʻu paʻu na vaʻaia aso sili atu, vaʻaia e fou, e le gata ona o le pule o lenei CRX na tausia lelei i nei tausaga uma i luga o le fa sloths.

Honda CRX 1990 Potukale

I totonu, e fou mea uma, e leai ni fa'ailoga o le ofuina ma le masaesae. Mai le foeuli e oo atu i le uamea, e ala atu i nofoa fa'atau ma ietoga lea talu mai le 1990 na fa'amauina ai se puipuiga ma le igoa o le fa'atau.

"Ua galo" mo le 30 tausaga. Aisea?

Ae o le taimi nei atonu o loʻo e mafaufau pe aisea ua le toe faʻaogaina ai lenei CRX mo le tele o tausaga. E tusa ai ma a matou uo i le Escape Livre, fai mai o le tagata e ona le fefe e ave le taavale pe a maeʻa lana malaga muamua.

talitonuga faanuupo? E foliga mai.

Honda CRX 1990 Potukale

Ae mo le afi, o numera "ga'o" e tatau ona manatua: o le 1.6-lita, 16-valve poloka ma le 130 hp ma le 144 Nm o le maualuga maualuga, e mafai ona "a'e" i le 7300 rpm.

O loʻo i ai pea le suauʻu muamua i le afi ma o le vaega atoa e pei lava ona sau mai le falegaosimea - naʻo le maa e le o toe iai muamua.

Honda CRX 1990 Potukale

O se unicorn tautele?

Mo na mea uma, o lenei Honda CRX iunite o se mea o se unicorn. O le setete o iai e toetoe lava a le talitonuina. Ae e le pei o unicorns, o lenei CRX o loʻo i ai ma o loʻo faʻatau atu i lo tatou atunuu, e ala i le lima o Garagisti, lea e naʻo le ofoina atu o le tau i luga ole talosaga.

Honda CRX 1990 Potukale

Mafaufau i le tau o le iunite o loʻo faʻatau atu i luga o le Piscapisca.pt portal, o le a le tele o le tau o lenei Honda CRX? Bets ma mate e talia i luga oa tatou fesootaiga faaagafesootai.

Faitau atili