Volvo. "Matou te manaʻomia le tele o SUVs ma le itiiti ifo o veni ma sedans"

Anonim

Volvo Cars o le a faʻateleina le ofo o SUVs i tausaga a sau ma "tipi" le tele o faʻalapotopotoga masani, e pei o veni ma sedans.

O le faʻamaoniga na faia e le "pule" o le kamupani Suetena, Håkan Samuelsson, i le taimi o le tuʻuina atu o le C40 Recharge fou, o le 100% faʻataʻitaʻiga eletise e mafai ona faʻatau i luga o le initaneti.

O le gaosiga o Europa i matu ua tupu tele i tausaga talu ai nei ma i le pito i luga o faʻataʻitaʻiga sili ona faʻatau atu o loʻo i ai saʻo le lua SUVs, le XC60 - Volvo sili ona faʻatau atu - ma le XC40, lea e fesoasoani e faʻamatala ai lenei faʻateleina faʻatauga peti i lenei ituaiga o. bodywork, lea ua uma ona fai ma sui o le 75% o faʻatauga a le kamupani.

2020 Volvo V90
Volvo V90 atonu e faanumera aso.

E masani ona i ai a matou taʻavale, vans ma SUVs. Ae o lenei e tusa ma le 75% o mea matou te faʻatau atu o le SUV, o lona uiga matou te manaʻomia nisi mea.

Hakan Samuelsson

O le C40 Recharge o le faʻaopoopoga lata mai lea i le aiga SUV a Volvo ma peti, faʻaopoopo i le eletise, i luga o se fua faʻatatau ua faʻamaonia foi e manumalo: le "SUV-coupé".

Fa'asoa i la matou nusipepa

Na fesiligia e uiga i le avanoa e sau ai Volvo e tuʻuina atu nisi faʻataʻitaʻiga i lenei igoa "C" ma faʻatasi ai ma lenei ituaiga faatulagaga, Håkan Samuelsson, tautala i le Peretania i Autocar, taʻutaʻu atu: "Ou te le iloa pe o le a tatou valaʻau i latou. C versions, ae o taavale maualuga o se mea e mafai ona tatou tulimatai atu i ai. E fiafia tele tagata i tulaga aveta'avale maualuga. O le a le tutusa ma sikuea ma o le a sili atu ona lamolemole laina taualuga.”

Hakan Samuelsson
Håkan Samuelsson, faatonu o Volvo Cars

"Matou te manaʻomia ni nai faʻasologa o taʻavale ma veni. I le taimi nei o loʻo i ai le V60, V90 (Cross Country ma masani) ma le tele o sedans, o lapopoa eseese. E tatau ona tatou tuua i latou. O le a matou maua pea i latou i le lumanaʻi, ae masalo i se aofaiga itiiti. ”, o lana tala lea.

Manatua o le Volvo Cars o loʻo galue i luga o se SUV faʻapitoa e mafai ona papatisoina i igoa XC20 poʻo C20 ma se faʻaeletise uma o le XC90.

Volvo C40 Toe fa'aleleia
O le C40 Recharge fou e na'o le eletise.

Faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le taulaʻi o le faʻailoga a Suetena i le eletise, e le gata i le 2030 o le a naʻo le gaosia o taavale eletise, na faʻaalia e Samuelsson e faapea "o se taʻavale aoga ma maualalo e mafai ona matua manaia, aemaise lava pe a avea tatou ma eletise ma manaʻomia se laʻititi. tetee i le ea " , e le fa'asalaina le avanoa o se veni e fa'aosoina na'o le eletise.

Punavai: Autocar

Faitau atili